Mr. Grey har et ukendt talent - og vi elsker det!

Foto: All Over Press
Meget snart er tiden inde til det længe ventede gensyn med Christian Grey og Anastacia, når den forførende affære mellem de erotisk elskende tager hul på tredje akt.
 
 
Det er nemlig i forbindelse med Valentins Dag, at "Fifty Shades 3: Freed" har premiere i biograferne (Pssst…! Billetsalget er allerede startet her).
 
 
Og vi er med garanti ikke de eneste, som har ventet i spænding på et gensyn med Jamie Dornan aka. Christian Grey og hans to-die-for man-abs!
 
For er der ét talent, som Jamie Dornan besidder, så er det at være forførende lækker – både med og uden tøj på.
 
Oh yes...!
 
Men det er tilsyneladende ikke det eneste, som den hotte Jamie Dornan har talent for. Faktisk tyder noget på, at manden også kan synge. Og vi taler ikke bare ’Elefantens Vuggevise’-synge sine to døtre i søvn – nej, vi taler 'Er-med-på-det-nye-Fifty-Shades-Freed-soundtrack'-synge.
 
Mistede du også lige pusten? Så tag lige en dyb indånding, inden du dejser om, for den er god nok. Og ifølge filmens Instagram-profil synger Dornan også sit helt eget bonustrack til filmen med titlen ’Maybe I’m Amazed’.
 
 
Men ikke nok med det, så har vi også været Jamie Dornan-arkiverne igennem, og det viser sig, at han faktisk, længe før sin rolle som Christian Grey, var sanger i bandet Sons of Jim.
 
 
Yes! Jamie Dornan er ikke blot en omgang veltonede muskler og et frækt smil, han kan også synge – så nu har vi endnu mere at glæde os til, når "Fifty Shades 3: Freed" får præmiere. For kan vi mon forvente at se Mr. Greys man-abs fremtrylle lyden af Dornans bløde vokal?
 
 
Vi må vente i spænding til filmen får premiere – og indtil da, så lad os lige dåne lidt over hvor lækker han er i traileren.
 

Relaterede artikler