E L James udgiver endnu en bog: Fifty Shades Darker fortalt af Mr. Grey

Foto: All Over Press
Hvis der er én mands tanker, vi gerne ville kunne læse (og forstå), så er det en vis Mr. Grey, der er vores førstevalg. For hvad er egentligt logikken bag de twistede barndomskomplekser, hangen til kontrol og de sære fetisher?
 
Derfor var en stor nyhed, da forfatteren bag bogserien (og de mindst lige så populære film!) udgav Fifty Shades as Told by Christian Grey sidste år - og nu er der endnu mere gråt guld i sigte, for lige om lidt kommer opfølgeren til Mr. Greys version, nemlig Fifty Shades: Darker as Told by Christian Grey. Hører vi et "Yes, please, Mr. Grey?"
 
Og bogen kommer som send fra himlen, for mens der stadig synes at være evigheder til at Fifty Shades Freed filmen lander i biograferne til februar, er den nye Fifty Shades bog allerede rygtedes at blive udgivet 28. november i år. Det grå efterår blev lige pludselig meget mere lokkende at gå i møde! 
 
 
Om den nye efterfølger til bogserien udtaler E L James, at læseren i den opfølgende Christian Grey-fortælling får mulighed for at "... dykke dybere ned i hans mest smertefulde minder og de oplevelser, som har gjort ham til den skadede og krævende mand, som Anastasia forelsker sig i."  Se det er jo en historie, vi gerne vil læse! 
 
 
Der er desværre ikke flere detaljer at hente om det næste dragende eksemplar af Fifty Shade-universet (endnu!), men mon ikke vi får besvaret endnu flere af de gruende spørgsmål om, hvorfor han er så forskruet, og hvad han ser i en helt normal pige som Ana? Hvad han tænker? Eller hvorfor han har et dystert behov for kontrol?
 
… How dark do you dare to go?
 
Vi kan næsten ikke vente til Fifty Shades Darker set fra Christian Greys synspunkt lander i butikkerne den 28. november!