Inspiration 1-årige Stormi Webster inspirerer i 'to die for' skioutfit

Foto: @kyliejenner

Kylie Jenners datter, Stormi Webster, har allerede i en alder af blot 1 år, fået så meget kærlighed fra hele verden.

Den 22-årige reality-stjerne og makeup-gigant ynder nemlig ofte at vise sin datter frem på Instagram. Noget, hendes 152 millioner følgere er yderst tilfredse med.

Senest har hun lagt en video op af Stormi på sin første snowboard-tur. Og her peaker hun ikke kun på ’cuteness’-barometret: hun ser også superchik ud i sit ski-outfit fra.

Ligesom moderen er Stormi tilsyneladende et naturtalent. I hvert fald når det gælder snowboarding. For selvom det er hendes første skitur nogensinde, er hun overraskende god på boardet. Og så er det svært ikke at falde helt i svime over, hvor fin hun ser ud i sit hvide 'to die for' skioutfit fra Moncler.

Får du helt lyst til at stjæle stilen fra den nuttede Stormi? Klik ind her og gør dit ski-outfit ligeså moderigtigt. 

Flere af Kylies veninder og familiemedlemmer har kommenteret på lille Stormis toppræstation. Således skriver Hailey Bieber ”Jeg dør lidt herovre," mens Bella Hadid kommenterer ”OMG! Jeg kan ikke klare det. Det er himlen; hun er himlen.”

Stormis kendismostre er selvfølgelig også på tasterne. Her skriver Khloe Kardashian ”Kylie Kristen! Stop det nu!” Og Kim Kardashian tilføjer ”Stop! Jeg kan slet ikke klare det!”

Giv et ELLE-abonnement på 12, 8 eller 4 numre af ELLE.

Men det er dog ikke kun datteren, der kan finde ud af at klæde sig, når det kommer til skitøj: det kan hendes fashionable moder også.

Kylie Jenner serverer nemlig adskillige ski-looks for os på Instagram, og særligt hendes full on Chanel- og Fendi-looks får vores kæber til at falde.

Stormi Webster fylder to til februar 2020, og ifølge rygterne, er Kylie allerede godt i gang med planlægningen, for en fødselsdag i Kardashian-familien går absolut ikke stille hen.

Psst! Klik ind her og se, hvordan Kylie fejrede Stormis 1-års fødselsdag. 

Relaterede artikler