Fødselsdagsfest Sådan fejrede Kylie Jenner datteren Stormis 1-års fødselsdag

Foto: MEGA

21-årige Kylie Jenner var, som du nok husker, ekstremt privat da det kom til graviditeten og fødslen af datteren, Stormi Webster. Kylie zonede fuldstædigt ud af kendislivet, mens hun var gravid, og det var først et par dage efter fødslen, at reality-stjernen bekræftede, at rygterne var sande.

Siden da er der dog (heldigvis) kommet andre boller på suppen, eller skulle vi sige nye nuancer på læberne?

Stormi Webster, der den 1. februar 2019 fyldte 1 år, figurerer nemlig ofte på sin kendte mors Instagram den dag i dag. Hele 125 millioner mennesker følger med, når Kylie deler billeder af sin datter, men hun er altså også for cute til at lade være!

Læs også: Kim Kardashian arrangerede den mest eventyrlige fest for Chicago West.

Og en fødselsdagsfejring skulle den lille milliardærarving selvfølgelig heller ikke snydes for.

Kylie startede dagen med at dele hele ti billeder og videoer af sin datter på Instagram, mens hun skrev en smuk og følsom tekst:

”Hvordan blev jeg så heldig, at jeg fik sådan en sød, klog og glad baby. Jeg kunne ikke engang have opfundet dig i mine drømme, Storm. Jeg ville ønske, du kunne forblive så lille for evigt, og jeg kunne beskytte dit smittende smil og grin. Jeg ved godt, du ikke kommer til at huske meget fra dit første år, men jeg beder til, at du aldrig vil glemme at blive ved med at dele din glæde og grin med verden. Min kærlighed til dig vokser med tusind mil i minuttet. Hver dag med dig er den bedste dag i mit liv. Tillykke med fødselsdagen til min engel på jorden”.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Lidt senere på dagen forklarede Kylie Jenner i en Instagram-story, at de oprindelige planer for Stormis fødselsdag var blevet aflyst på grund af regn (det regner åbenbart også i Calabasas). Derfor holdte de bare en intim fejring af Stormi med den nærmeste familie, og alle dem, der elsker hende mest, som Kylie fortalte.

Festen havde et regnbuetema, og børnebordet var dekoreret med balloner og en masse farveblyanter.

Regnbuen gik naturligvis igen i fødselsdagskagen, der både var dekoreret i alskens farver ude på og indeni.

Stormis outfit var inspireret af hendes 26-årige far Travis Scotts album, Astroworld, der i denne omgang var blevet til Stormiworld:

Da Stormi Websters kusine, Chicago West, for bare få uger siden kunne fejre sin første fødselsdag, fik hun en legetøjsbil af sin moster, Kourtney Kardashian.

Hvad Stormi fik i gave af alle sine mostre ved vi ikke, men vi ved, at de alle er glade for Kylies lille pige. Det kom i særdeleshed til udtryk i alle deres Instagram-posts, som de delte på Stromis fødselsdag.

Se Kims, Kendalls og Kris' her:

Relaterede artikler