Få bryn som Cara Delevingne

Foto: All Over Press

Brynmoden har ændret sig markant gennem tiden. Fra 90ernes overplukkede og tynde bryn til nu, hvor bryn (heldigvis) gerne må være naturlige, brede og markerede. Og her kommer Cara Delevingne ind i billedet.

Den 24-årige topmodel og skuespiller er nemlig især kendt for at have de bedste bryn i branchen, og hun deler her ud af sine tips til, hvordan hun holder sine bryn på plads. ELLE har mødt den unge skønhed til en snak om de (meget!) omtalte bryn.

Læs også: Cara Delevingne er ny brand ambassadør for Rimmel

Selvom Cara Delevingnes bryn er naturlige, buskede og ser ret urørte ud, så kræver de faktisk de helt rigtige produkter. For at fiksere sine bryn anvender hun Brow This Way Eyebrow Gel Nr. 002 Medium Brown fra Rimmel London - en farvet stylingel med arganolie, som både plejer og holder brynene på plads. Det er nemlig vigtigt for Cara Delevingne at passe godt på sine bryn, uden at det ligefrem bliver en besættelse. 

Der er ingen tvivl om, at Cara Delevignes bryn får meget opmærksomhed, men også huden er vigtig for hende at holde pæn:

"Jeg passer på min hud og sørger for, at den er gennemfugtet. Jeg er særligt glad for kokosolie på min hud og bruger Dr. Jackson's 'Coco Melt'. Jeg kan også godt lide at bruge en lermaske en gang imellem, men sådan til hverdag bliver det ikke til så meget endda."

Du kan læse hele interviewet med den smukke model og skuespiller i ELLEs martsnummer, som er på gaden nu.

Se med i galleriet, hvor vi har samlet et udpluk af brynprodukter, vi kan anbefale...

Få bryn som Cara Delevingne

Relaterede artikler