Taylor Swift viser første bid af ny musikvideo

Taylor Swift viser første bid af ny musikvideo
Foto: @taylorswift

Først stod vi chokerede tilbage, da Taylor Swift slettede alle online fodspor, som virkelig satte gang i et utal af spekulationer fra hendes ’swifties’ verden over. Et par dage efter postede sangerinden så kryptiske Instagram videoer, og nu har hun netop offentliggjort et nyt album med titlen ”Reputation”.

Den første single fra hendes kommende album hedder ”Look what you made me do”, og hendes fans har været hurtige til at påpege, at der er mange lyriske referencer, der måske er direkte relateret til den tidligere celeb-beef med Kim Kardashian og Kanye West:

”I don’t like your little games,

Don’t like your tilted stage

The role you made me play

Of the fool, no I don’t like you”

Teaseren til musikvideoen for den nye single, er netop blevet offentliggjort på hendes Instagram, og viser os en helt ny, giftig side af sangerinden, der ellers blev kendt for sine mere uskyldige country hits back in the days. Det er stensikkert: teaseren giver os et første kig på en helt ny, og knap-så-uskyldig Tay-Tay.

 

 

Et opslag delt af Taylor Swift (@taylorswift) den

25. Aug 2017 kl. 4:54 PDT

 

Taylor har desuden offentliggjort, at musikvideoen bliver vist i sin fulde længde til det amerikanske prisuddelingsshow VMA [The MTV Video Music Awards, red.], som løber af stablen søndag den 27. august.

Den længe ventede musikvideo bliver altså offentliggjort på præcis samme tidspunkt, som Katy Perry har sit helt store gennembrud som vært for prisuddelingen og også på samme tidspunkt som sæsonafslutningen på sæson 7 i Game of Thrones – Taylor Swift formår virkelig, at skabe et hype om alt hvad hun foretager sig. 

Relaterede artikler