Taylor Swift poster to kryptiske videoer på Instagram, og fans-teorierne eskalerer

Taylor Swift poster to kryptiske billeder på hendes Instagram, og fans-teorierne eskalerer
Foto: All Over Press

I sidste uge slettede Taylor Swift alle sine social media accounts, og ved første øjekast virker det måske ikke som den helt store nyhed - men i en verden hvor de store stjerner ikke kun er kendte på grund af deres karriere, men også for hvert eneste digitale fodspor de efterlader, så får sangerindens blackout en noget anden betydning.

Når man så også tager i betragtning, at Taylor Swift slettede alt på en Instagram profil der har en skare af følgere, som svarer til Danmarks befolkning cirka hele 17 gange, så bliver sagen særdeles mere gådefuld. Ikke nok med at sangerinden i sidste uge sørgede for at slette alt på hendes Instagram, så sørgede hun også for at ’unfollow’ alle, hun ellers før fulgte, og hendes officielle hjemmeside forsvandt også hurtigt derefter, 

Læs også: Her er de dyreste kjoler fra den røde løber nogensinde 

Nu, fem dage efter at Taylor Swift gik under jorden i den digitale verden, har hun postet to meget kryptiske videoer på sin Instagram, der unægteligt viser et slangeligende væsen, som på mystisk vis snor sin store, skalklædte hale lydløst - Hvad er det, der foregår?

Lige netop dét spørgsmål har hendes mange millioner af fans forsøgt at få svar på, og internettet koger over af interessante teorier, hvor ingen spekulationer udelukker den anden.  

Læs også: 10 celebriteies, du ikke opdagede i Game of Thrones

Nogle fans påpeger at halen i videoerne uden sammenligning ligner en dragehale og fans er dermed helt sikre på, at de kryptiske videoer er Taylor Swifts måde at offentliggøre, at hun er med i sæson 7 eller 8 af Game of Thrones. Hvis det er sandt, vil hun følge samme sti som andre musikere, såsom Ed Sheeran, Coldplay og Snow Patrol. Disse teorier får tilslutning eftersom Taylor Swift er blevet 'ansigtsløs' på sine sociale medier - en direkte reference til The Faceless Men fra Game of Thrones. 

Andre er helt sikre på, at Taylor Swift gådefuldt hinter til en ny single, der angiveligt udkommer den 20. oktober 2017, da den første video er 10 sekunder lang og den næste 20 sekunder lang [10/20 red.] Noget andet, som også puster til denne teori er, at en helt ny sang, der har fået navnet ’Timeless’ er blevet registreret under sangerindens navn på en amerikansk side, og at der endda er offentliggjort en hjemmeside, der i sin alt enkelthed ser således ud:

Dog er der ingen kilder, som på nuværende tidspunkt bekræfter, at det angiveligt skulle være Taylor Swift som står bag hjemmesiden. Denne teori mangler også svaret på, hvilken forbindelse denne nye single og selve navnet skulle have med slanger der snor sig rundt. 

Spekulationerne er mange, og uanset hvilken teori der viser sig at være sand, så må man sige at Taylor Swift formår at skabe en ’hype’ om alt, hvad hun foretager sig. Imens fans venter på det næste hint i dette kryptiske stunt, har vi samlet et galleri nedenfor, der viser Taylor Swifts vilde forvandling igennem tiden… 

Mandagsmuse: Taylor Swift

Relaterede artikler