Sarah Jessica Parker teaser (igen) for en SATC 3

Foto: Sex and The City

Det er seks år siden, at vi sidst så vores yndlings venindegruppe fra New York i form af Samantha, Carrie, Miranda og Charlotte i Sex and The City 2.

Siden 'Sex and The City 2' udkom, har rygterne om en 3'er svirret i stor stil, men desværre (endnu) ikke rigtigt haft noget på sig. 

... Men nu ser det ud som om, at vi igen kan få vores forhåbninger om en mulig SATC 3 op. 

Til Press Associated har 51-årige Sarah Jessica Parker i følge ELLEuk.com nemlig netop udtalt, at der 'altid er en mulighed' for, at Carrie Bradshaw laver et comeback i Sex and The City.

Se også: Se hvem, der oprindeligt skulle have spille Mr. Big i SATC

Sarah Jessica Parker fortæller i den forbindelse, at ingen af de fire skuespillere har sagt nej til en mulig 3'er:

"Jeg tror ikke, at nogen af os har sagt nej," fortæller Sarah Jessica Parker og fortsætter "Men jeg ved ikke, om det er en serie eller en film" "... Og jeg tror, at det vil være et åbent spørgsmål og diskussion, som vil forsætte, indtil det er blevet løst."  "Men jeg tror altid, at det vil være en mulighed, uden tvivl", lyder det fra Sarah Jessica Parker.

... Og med sådanne udtalelser fra hovedpersonen selv, er vi næppe de eneste, der har hænderne oppe og (stadig) tror på, at der kan være en 3'er på vej og et gensyn med disse 4 dejlige kvinder:

I galleriet kan du få et gensyn med Sarah Jessica Parker, hvor hun er 'dressed' præcis, som vi kender hende: The Carrie Bradshaw-kind-a-way!

Sarah Jessica Parker forbereder sin stil til SATC 3

Relaterede artikler