Se hvem, der oprindeligt skulle spille Mr. Big i 'Sex and the City'

Foto: Sex and the City

Det er næsten ikke til at forestille sig, men karakteren Mr. Big, i hitserien ’Sex and the City’, skulle have været spillet af en anden.

Igennem hele serien og begge film, spilles rollen som den utilregnelige Mr. Big af skuespilleren Chris Noth.

Læs også: Hvilken bryllupsstil fra 'Sex and the City' er du mest til?

I et interview med Intertainment Weekly har skaberen af 'Sex and The City', Darren Star, dog afsløret, at Chris Noth ikke var hans oprindelige valg til rollen som den mystiske Mr. Big.

Til at starte med, havde Darren Star forestillet sig, at skuespilleren Alec Baldwin skulle spille Carrie Bradshaws on-and-off kæreste i serien. Selvom Alec Baldwin har en cool New-Yorker udstråling, syntes Darren Star i sidste ende, at Chris Noth gav noget ekstra til rollen - nemlig en høj og mørk charme.

Skuespilleren Alec Baldwin

Skuespilleren Alec Baldwin

Star havde ikke haft Chris Noth i tankerne, men efter at han mødte Chris Noth syntes Star, at Chris var perfekt til rollen som Mr. Big. 

Star har desuden fortalt, at Chris Noth bragte meget af sin personlighed ind i rollen som Mr. Big.

Læs også: Set på Instagram: De kendte fejrer Fars Dag

Som om det ikke var chokerende nok, så havde Darren Star også oprindeligt en anden i tankerne til rollen som Carries anden kærlighed, Aidan Shaw.  

Aidan skulle nemlig være spillet af skuespilleren Aidan Quinn, men han var ikke ledig på daværende tidspunkt, og derfor gik rollen som møbelsnedkeren Aidan, til John Corbett. Star valgte dog at beholde navnet ’Aidan’ til karakteren.

Vi kan slet ikke forestille os andre end John Corbett i rollen som den flinke og hunde-elskende drømmekæreste ’Aidan’ eller andre end Chris Noth som den rigtige Mr. Big. 

Få et gensyn med Sarah Jessica Parker, hvor hun er 'dressed' præcis som vi kender hende: The Carrie Bradshaw-kind-a-way!

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet! 

Sarah Jessica Parker forbereder sin stil til SATC 3

Relaterede artikler