Madonna stadig dronningen af pop? Se den stjernespækkede video

Foto: Youtube

The Standard hotel i New Yorks Meatpacking District danner til daglig ramme om nogle af de største begivenheder, som for eksempel Met Gala efterfester, og så er det også stedet, hvor alle, der er noget inden for modeverdenen, checker ind. 

Det kommer derfor heller ikke som nogen overraskelse, at videoen til Madonnas seneste single 'Bitch I'm Madonna', som er optaget på The Standard, afspejler det vilde high society liv, der udspiller sig på hotellet.

Læs også: Jennifer Aniston: 'Kardashian-familien er min guilty pleasure'

Man kan mene, hvad man vil om sangen, men videoens celebre cast og uendelige fashion-øjeblikke er ikke til at komme udenom! 

Se den vilde video her: 

Store personligheder fra både modens, musikkens og kulturens verden gør deres entre på Madonnas store scene med Moschinos farverige kollektioner som kulisse. Alle de største - fra Kanye West, Beyonce, Katy Perry, Rita Ora og Chris Rock til Diplo, Tom Ford-topmodel Jon Kortajarena, Nicki Minaj (der også er featuring på singlen) og ikke mindst Alexander Wang - fester med Madonna på The Standard.

Læs også: Se A-listens stilfulde og succesfulde børn

Madonna giver i den grad Taylor Swift konkurrence til stregen, der med sin 'Bad Blood' video også bragte mode og musik sammen med It-Girls som Gigi Hadid, Karlie Kloss og Cara Delevingne. 

Relaterede artikler