Jennifer Aniston: 'Kardashian-familien er min guilty pleasure'

Foto: Allover Press

Jennifer Aniston er ikke bleg for at tale åbent og ærligt, hvad enten det kommer til holdninger om plastikkirurgi eller nervøsitet over for en date. 

Og nu har hun vundet vores hjerter endnu mere i en ærlig bekendelse om, at hun er helt vild med Kardashian-Jenner-familien og hele Keeping Up With the Kardashians-showet. 

Læs også: Se A-listens stilfulde og succesfulde børn

"Jeg er desværre meget interesseret i Kardashian-Jenner-tingen, det er en guilty pleasure for mig," siger den 46-årige tidligere Friends stjerne til Peple Magazine. 

Men på trods af hendes store interesse for reality-familien, der i høj grad lever af og på sociale medier, så har vi stadig til gode at se Jennifer Anistion på Twitter og Instagram. Hun overtog i en kort periode Instagram-profilen for sit beauty firma, Living Proof, men det var ifølge Jen selv ikke nogen succesoplevelse: "Jeg var så stresset, der var alt for meget pres! For Kardashian-familien er det en karriere."

For Jennifer Aniston handler det også i høj grad om, at hun synes, vi bliver mere isolerede af konstant at rende rundt med vores smartphones, hvor vi hele tiden er online på de mange forskellige sociale medier, "Børn taler ikke sammen længere. Det gør mig rigtig ked af det at se, når børn hele tiden sidder med deres telefoner i stedet for at være sammen."

Læs også: Set på Instagram: Sommer-workout!

Selvom vi nok ikke kommer til at se Miss Aniston på Instagram i den nærmeste fremtid, så er der alligevel en mulighed for, at hun får sit eget personlige talerør. Hun har nemlig givet udtryk for, at hun godt kunne tænke sig at få sin egen livsstilsblog, som vi blandt andet kender dem fra Gwyneth Paltrow's Goop, Olivia Palermo og herhjemme Christiane Schaumburg-Müller's Chri Chri univers

"Jeg kunne godt tænke mig at lave en livsstilsting, blandt andet for folk der har problemer med at tabe sig. Jeg kunne få alt slankenede mad, der hører til i en slankekur, til at smage godt," udtaler hun til Yahoo Beauty. Vi håber meget, at Jennifer Anistons livsstilsblog bliver til virkelighed. Den skal vi i hvert fald følge!

Få et gensyn med den smukke skusepillerinde her i galleriet. 

Psst... Brug pilene i galleriet eller 'swipe' dig igennem. 

Eksklusivt interview med Jennifer Aniston: Hun tror på "Mr. Right" ...

 

 

 

Relaterede artikler