Kylie Jenner navngiver sin nyfødte datter i bedste Kardashian-stil

Foto: All Over Press

Tirsdag aften afslører Kylie Jenner navnet på sin lille, nyfødte datter, og Instagram-afsløringen fik (ikke overraskende) mere end 1 million likes indenfor de første 10 minutter. 

20-årige Kylie lagde dette søde billede op efterfulgt af den korte, men beskrivende tekst ”Stormi Webster” samt en lille engle-emoji:

 

stormi webster

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

6. Feb, 2018 kl. 1.14 PST

Og dermed er endnu et barn født og navngivet i det mere kreative spektrum af Kardashian/Jenner børnenavne - og med Kylie Jenners seneste Instagram-billede, blev det altså slået fast, at lille Stormi vil vokse op i en verden, hvor offentligheden og mediernes øjne konstant er rettet hendes vej. Ja, hele verden følger så sandelig med, når de nyeste medlemmer af Kardashian/Jenner dynastiet skal navngives. Og selvfølgelig gør de det; for her er der altså tale om vaskeægte, royale reality-stjerner, der giver frit løb for kreativiteten. 

Sødt er det – men med Kylies seneste fødsel og storesøster Khloés i vente, har vi altså snart mistet overblikket over præcis hvor mange børn, den nu enorme familie er beriget med, samt deres navne.

Dream, Penelope, Saint? Hvem tilhører hvilken søster? 

Læs også: Kylie Jenner byder velkommen til sit første barn med den sødeste video

Frygt ikke – for hvis du er ligeså forvirrede som vi er, så er der heldigvis hjælp at hente. Vi har nemlig kortlagt 'The Kardashians' – fra Kourtney Kardashians ældste søn Mason til Kylie Jenners første og seneste add-on til familien, Stormi – så du kan få overblikket over, hvem der er hvem i verdens mest berømte (og hurtigst voksende!) reality-familie.

… det eneste vi mangler nu er en Kendall-graviditet. Fingers crossed! 

Swipe dig gennem galleriet og bliv klogere på alle Kardashian/Jenner søstrene og deres børn...

Kylie Jenner navngiver sin nyfødte datter i bedste Kardashian-stil

Psst... Hvem skal du forkæle den 14. februar? Det behøver kun koste 150 kr. og tage 3 minutter at bestille den perfekte gave, der varer i lang tid...

Relaterede artikler