Kylie Jenner er blevet mor og bekendtgør nyheden på den sødeste måde

Foto: Youtube

I går afslørede Kylie Jenner en nyhed, som hele verden har gisnet om i lang tid.

For rygterne om en mulig Kylie Jenner-graviditet viste sig at holde vand, og at Kylie den 1. februar 2018 fødte en lille pige, offentliggjorde verdens nok største reality-stjerne i bedste Kardashian-stil, nemlig på Instagram:

 

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

4. Feb, 2018 kl. 12.27 PST

Det virkede dog til, at Kylie Jenner ikke synes, denne nyhed var nok til at stille hendes hele 102 millioner følgeres nysgerrighed, og valgte derfor på samme tid at offentliggøre en video, måske som en tak til hendes enorme fanskare for at vente tålmodigt på sidelinjen i mere end et halvt år på nyheder fra deres ’King Kylie’.

Videoen er hele 11 minutter og 32 sekunder lang, og er et dybt personligt indblik i Kylie Jenners graviditet, herunder blandt andet hvordan hun fandt ud af hun var gravid, og en dybfølt Kris Jenner, der har den sødeste hilsen til sit nye(ste) barnebarn:

”Du har den bedste mor og du er så heldig. Dette er sådan en velsignelse og en fantastisk rejse. Jeg kan ikke vente med at se dig, møde dig, kysse dig, elske dig, lære dig ting, som måske kun jeg kan lære dig.”

Videoen, som har fået titlen "To Our Daughter", kan du se lige her:

ELLE ønsker den nybagte mor og kæresten Travis Scott et stort tillykke, og vi glæder os til at følge med i det lille nye Kardashian-medlems fremtidige færd, som stensikkert bliver af den fashionable slags. 

Relaterede artikler