Kim Kardashian West vender tilbage med ny personlig video

Kim Kardashian West vender tilbage med ny personlig video
Foto: All Over Press

Siden Kim Kardashian West var udsat for et voldsomt overfald i Paris oktober sidste år, har det været meget begrænset, hvad vi har set til verdens celeb-darling nummer ét.

Men de sidste par uger er Kim Kardashian stille og roligt begyndt at vende tilbage i offentligheden, herunder på de sociale medier. Efter en total pause og aftsandtagen fra medierne er Kim Kardashian nemlig både blevet spottet på sine søstres snapchat og på Kanye Wests Twitter-profil. Og nu ser det ud til, at hun for alvor vender tilbage til sine egne medier, hvor hun netop har opdateret sine profiler på Instagram og Twitter.

Læs også: Kim Kardashian holder pause fra de sociale medier efter overfaldet i Paris

Det største "comeback" på de sociale medier skal dog ses i form af en personlig video, som Kim Kardashian uploadede på sit website og sin app kort efter nytår, hvor hun viser sine bedste (mode-)øjeblikke fra sin fraværsperiode i slutningen af 2016 blandet med private optagelser med familien West.

Videoen viser blandt andre nogle af Kim Kardashians mest stilsikre højdepunkter i 2016, herunder præsentationen af Yeezy Season 3 fra Madison Square Garden, optagelser fra den røde løber til VMA og The Met Gala og diverse events fra modeugerne i Paris og New York. Helt eksklusivt viser videoen også en række private bileder med både Saint, North og Kanye. 

Se også: Kim og Kanyes 20 sødeste øjeblikke her

Videoen maner derfor også de rygter til jorden, der har svirret om et muligt break mellem Kim og Kanye. Meget markant afsluttes den nemlig med et billede af Kim og Kanye, der kærligt omfavner hinanden - et 'statement', som blev yderligere understreget, da Kim senere samme dag uploadede et billede på Instagram af hele familien klædt i hvidt sammen med ét enkelt ord; "family". Et billede, der fik mere end fire millioner likes.

Med dette siger vi "Welcome back, Ms West" - og dobbelt-tapper på billedet af kernefamilien klædt i hvidt.

Hvad 2017 kommer til at byde på for den omtalte og berømte familie bliver spændende - én ting er dog sikkert: der er masser af mennesker, der (stadig) gerne vil følge med på sidelinjen. Og måske kan vi også gælde os til en ny sæson Keeping Up With The Kardashians, nu hvor familiens ledestjerne atter lyser?

Læs også: Er det slut med 'Keeping Up With The Kardashians'? 

Få et gensyn med nogle af Kim Kardashians mest stilfulde øjeblikke fra 2016 i galleriet herunder: 

Kim Kardashian West mest stilfulde øjeblikke i 2016

Relaterede artikler