Kim Kardashian holder pause fra de sociale medier efter overfaldet i Paris

Kim Kardashians pause på de sociale medier kan koster hende flere millioner
Foto: All Over Press

Efter nyheden om overfaldet på Kim Kardashian i Paris under det parisiske modeuge, har realitystjernen taget konskvensen af overfaldet og trukket sig tilbage fra offentligheden.

Ifølge nyhedssitet TMZ har Kim Kardashian faktisk meldt ud, at hun vil tage en måned fri fra sine forpligtigelser og annullere alle sine kommende optrædener.

Kim Kardashian tager en pause fra offentlighedens søgelys efter overfaldet i Paris
 
Siden overfaldet fandt sted natten til mandag den 2. oktober, har Kim Kardashian ikke postet noget på de sociale medier - hverken på Instagram, Snapchat eller Twitter. Dertil har realitystjernen siden overfaldet også kun optrådt i meget overdækkede outfits, så hun næsten har været uigenkendelig med store jakker, solbriller og hætter, der har dækket hendes ansigt. 
 
 
Siden overfaldet er der flere, der har kommenteret på overfaldet, herunder kritiseret, at Kim Kardashian har vist sine dyre smykker og velstand på de sociale medier, og i den forbindelse har Kim Kardashian udtalt, at hun ikke vil vise sin rigdom på de sociale medier fremover.

En af de mere kontroversielle kommentarer vedrørende Kims eksponering af dyre smykker kom fra Karl Lagerfeld efter Chanels SS17-show, hvor han pointerede, at Kim Kardashian ikke har taget de nødvendige forholdsregler, når det kommer til de sociale medier: 

"Jeg forstår ikke, hvorfor hun var på et hotel uden sikkerhed. Hvis du er så berømt, og samtidig lægger alle dine smykker på nettet, så skal du bo på hoteller, hvor ingen kan komme ind. Du kan ikke vise din rigdom frem, og så være overrasket over, at nogle mennesker får lyst til at tage del i det," lød det fra Karl Lagerfeld i Paris.

Hele episoden - og måske også Karl Lagerfelds kommentar og kritik - har altså fået reality-stjernen til at tænke over sin tilstedeværelse på de sociale medier, herunder sin offentlige fremtræden, hvilket betyder, at vi - ud fra Kim Kardashian udmelding - nok ikke kommer til at se meget til realitystjernen det næste stykke tid.

I galleriet har vi samlet nogle af alle de billeder, som Kim Kardashian tidligere har uploadet på Instagram, hvor hun viser alle sine smykker og andre ejendele.

Kim Kardashian viser sin rigdom frem på de sociale medier

 

Relaterede artikler