Kan du se, hvilken kendt skuespiller der er mor til denne Hollywood datter?

Foto: All Over Press

Den 18-årige Ava Phillippe ligner sin mor på en prik. Men hvem er Hollywood-datterens mor egentlig? Hvad nu, hvis vi nævner filmtitler som Legally Blonde og James Mangolds mesterværk Walk the Line, eller hvad med serien Big little Lies?

Ja, du gættede rigtigt – Ava Phillippes mor er den smukke skuespillerinde Reese Witherspoon. Og det havde du måske endda gættet ved blot at tage et kig på billedet. 

Dog er det ikke en nyhed, at Ava ligner hendes 23-årige ældre mor på en prik, for jo ældre den smukke datter bliver, jo mere ligner hun sin mor. Og vi har da også tidligere på ELLE bemærket den slående lighed mellem de to - allerede i Avas teenageår var der tydelige lighedstegn mellem mor og datter: 

Foto: All Over Press

Men da vi så de nyeste billeder af den nu 18-årige Ava Phillippe i forbindelse med Pop & Suki x Norstrom middagen i Los Angeles, måtte vi dog alligevel lige stoppe op og kigge en ekstra gang - for her ligner mor og datter hinanden virkelig som to dråber vand. Ja, vi kunne faktisk nærmest ikke se forskel.  

Kan du?

Foto: All Over Press

Og da Ava er vokset op og blevet sin mors definitive look-alike som 18 årig, bliver det vist ikke kun os, der i fremtiden sandsynligvis kommer til at forveksle mor med datter og omvendt en gang eller to. 

Læs også: Kaia Gerber: "Jeg klager bestemt ikke, når  folk siger, at jeg ligner min mor"

Dog er denne mor/datter look-alike duo er ikke de eneste af sin slags i Hollywood. Der er nemlig flere døtre, der ikke kan løbe fra deres genetiske ophav. Se dem alle i galleriet nedenfor… 

Kendte mødre og døtre, der ligner hinanden på en prik

Relaterede artikler