Jon Snow skal giftes!

Foto: Game of Thrones / HBO

"You know nothing, Jon Snow!" sagde Yrgitte flere gange til den tryllebundne Jon Snow, der ved én lejliged fik ordene med sig og svaret: "I know that I love you!". Hvem siger, at kærligheden ligger brak, når vinteren kommer?

Desværre fik Snow og Ygrittes kærlighedsæffære en ende i Game of Thones, men romancen fortsatte (heldigvis) uden for settet, hvor de to Game of Thrones stjerner har datet on/off de sidste par år. Og nu begynder kirkeklokkerne at kime i Westeros - eller snarere Hollywood. Kit har nemlig friet til den rødhårede skuespillerinde med den britiske accent, der i øvrigt også er kendt for sin rolle som stuepige i Downton Abbey.

Læs også: 10 ting du skal vide om Game of Thrones sæson 7

Der er ingen tvivl om, at de to Game of Thrones turtelduer har været seriøse omkring deres forhold i et stykke tid. I juni 2017 lyste glæden ud af Kit Haringtons mørke øjne, da han fortalte, at han og Rose lige var flyttet ind sammen til James Corden... Og da Nicole Kidman, der gæstede studiet samtidig med Harington stillede det næste spørgsmål (som alle ville have svar på!), nemlig om det betød, at der snart blev sat en ing på Leslies finger, svarede den charmerende og lettere generte Kit: "I mean well it's step by step, step by step."

Måske indgydt af Kidmans spørgsmål, har Harington altså nu taget det næste skidt, nemlig at fri til Rose Leslie. Hvad hun svarede vides ikke endnu, men forhåbenligt var det ikke: "You know nothing, Jon Snow!"

Kit Harington er lige nu aktuel i syvende sæson af Game of Thrones på HBO og Rose Leslie i advokat-serien The Good Fight. 

Relaterede artikler