It's all about love: Kendispar der blev forelskede på filmsettet

Hollywood-stjerner der blev forelskede på settet
Foto: All Over Press

Vi kender det alle sammen: Man sidder bag lærredet og ser en god film med en charmerende skuespiller og en gennemført kærlighedshistorie. Man starter måske med at finde hovedpersonen lidt utilregnelig, usympatisk eller noget helt tredje. Men alligevel ender man med at fange sig selv i at få et ægte teenage-crush på den lidt for lækre hovedperson (suk!).

Og vi er ikke alene om at blive lidt småforelskede i de mange karakterer på det hvide lærred. Hollywood er nemlig spækket med stjernepar, der mødte hinanden på filmsettet og efterfølgende har forsat romancen i 'det virkelige liv'.

At forhold kan starte på arbejdspladsen, er ikke noget nyt. Men når arbejdet kræver lange arbejdstimer, rejser rundt om i verden, en god kemi, og ikke mindst tæt kropskontakt og dybe kys, er der ingen tvivl om, at oddset for en forelskelse er ekstra høj. 

Læs også: Make-ups og break-ups i Hollywood i 2016

Nogle af vores yndlingspar, der er blevet forelskede 'on set' gennem tiden, er blandt andre søde Rachel McAdams og charmerende Ryan Gosling, der mødte hinanden i vores all-time favorit kærlighedsfilm "The Notebook"  tilbage i 2004. Ryan skiftede dog senere Rachel ud med eksotiske Eva Mendes, som han mødte i 2012 i filmen "The Place Beyond The Pines" , og som han siden har dannet par og stiftet familie med. 

… Og så var der dem, der endte i en skilsmisse. Senest en af vores yndlings Hollywood-par nogensinde; Angelina Jolie og Brad Pitt også kendt som #brangelina, der mødte hinanden, da de indspillede filmen "Mr. and Mrs. Smith" tilbage i 2005, og derefter dannede par og stiftede familie med i alt seks børn, hvor tre af dem er adopterede. 

Både Brad Pitt og Angelina Jolie har, ligesom mange andre af deres kollegaer, tidligere fundet sine partnere på filmsettet. Vidste du måske, at de to skuespillere tilbage i 90’erne dannede par med henholdsvis Gwyneth Paltrow og Billy Bob Thornton? Måske man skulle overveje at skifte karriere? Vi er i hvert fald lidt (læs: meget!) misundelige på de lækre og søde par.

Imens du alligevel sidder og overvejer det, kan du se med i galleriet, hvor vi har samlet de sødeste Hollywood-par, der mødte hinanden og blev forelskede 'on set'.

Stjernepar der blev forelskede på filmsettet

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler