Make-ups og break-ups i Hollywood i 2016

Her er de kendisser, der slog op og fandt sammen i 2016

Kærligheden i Hollywood er noget af et puslespil at få til at gå op. Nogle brikker passer sammen som hånd i handske, mens andre må give op og fortsætte jagten på den (næste) eneste ene.

Et af de mest hjerteskærende break-ups i år, må uden tvivl siges at være nyheden om, at vores all-time favoritpar i Hollywood, Brad Pitt og Angelina Jolie, gik fra hinanden i slutningen af september 2016. Og vi er næppe de eneste, der stadig ikke er kommet os helt over, at Hollywoods powercouple nummer 1, Brangelina, er fortid.

Se også: Celeb-babyer, der smeltede vores hjerte i 2016

Et andet forlist parforhold, der kom bag på os alle, var bruddet mellem Sharon og Ozzy Osbourne, Hollywoods 'grand old couple', der efter næsten 34 år sammen valgte at gå hver til sit i 2016.

Heldigvis kan vi også se tilbage på masser af positive nyheder på kærlighedsfronten i Hollywood. For hvem glæder sig ikke til at følge Orlando Bloom og Katy Perry fremtid eller Gigi Hadid og Zayn, som både har været sammen og fra hinanden igen i 2016. 

 

Og når vi er ved alle de nye Hollywoodpar, der så dagens lys i 2016, så håber vi selvfølgelig på, at det også kommer til at betyde en masse nye celebrity-babyer.

I galleriet har samlet nogle af alle de kendisser, som i 2016 enten fandt sammen eller gik hver til sit.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet.

Her er de kendisser, der slog op og fandt sammen i 2016

Relaterede artikler