Her er Kendall Jenners hemmelige træningstips

Her er Kendall Jenners hemmelige træningstips
Foto: All Over Press

Der er ikke nogen tvivl om, at Victoria’s Secret modellerne er velsignet med ekstraordinært gode gener. Men der er bare ikke nogen let udvej, når det kommer til at få synlige, veltrænede muskler. Og ligesom alle os normale mennesker er modellerne også nødt til at arbejde hårdt for at stå så knivskarpt, som de gør. 

Læs også: Kendall Jenner laver Instagram comeback med en million likes og en ny stil

De smukke Victoria’s Secret kvinder bruger hver dag mange timer i træningscenteret på at styrke og tone deres muskler, så de står til perfektion, når de skal vises frem på catwalken under det årlige Victoria’s Secret show. Og nu kan du træne med, for Kendall Jenner har netop afsløret, hvordan hun træner på sin eponymous app:

”Mine mavemuskler er min favorit ting at træne. Jeg elsker når min træner, Gunnar Peterson, dræber mine mavemuskler. Den næste dag gør det endda ondt at grine. Det er der, jeg ved, at jeg træner rigtigt”.  

Se også: Alt til træning: Dette trænings-gear ønsker vi os lige nu!

Men selv om du ikke har en personlig træner, der kan stå og guide dig til en times mavetræning, er der stadig håb. For modellen giver også sine råd til, hvordan du kan træne hjemme i stuen eller på hotelværelset:

”Sommetider når jeg ser TV, tænker jeg for mig selv, ’Jeg burde lave nogle mavebøjninger lige nu.’ Og så hopper jeg af sofaen og gør det.”

Endeligt afslutter hun med at anbefale en app ved navn Instant Abs Trainer, der er gratis og er med til, at holde hende motiveret. I app’en finder du hundredvis af øvelser, som du kan træne, uanset om du befinder dig nede i fitnesscenteret eller hjemme på stuegulvet.

I galleriet kan du få et gensyn med smukke Kendall Jenner. Måske du får inspiration til at træne og få en mave à la Victoria’s Secret modellen?

Psst... I denne måneds ELLE kan du finde meget mere om de største trends indenfor træning, sundhed og velvære. Så skynd dig ned i din lokale bladkiosk og få fingrene i dit magasin.

Her er Kendall Jenners hemmelige træningstips

Køb ELLE

Relaterede artikler