Alt til træning: Dette trænings-gear ønsker vi os lige nu!

Foto: PR

I månedens ELLE-magasin har vi fokus på træning, sundhed og velvære, og alt det gode, du kan gøre for din krop gennem sunde og aktive valg. Det er nemlig ikke bare klogt, men også højeste mode, at være aktiv, og på de store internationale runways dominerer det sporty-casual "atleisure"-look tidens hotteste mode. Men ét er det, vi hopper i uden for træningscenteret, og noget helt andet er det udstyr, der rent faktisk skal bære os igennem træningen. Og hvis du mangler motivationen til at komme godt i gang med at motionere inden sommeren, kan en opgradering af træningsgarderoben være katalysatoren til at komme ud af starthullerne og kickstarte den sunde livsstil og de gode rutiner, der matcher forårets energi. Og alle ved jo, at det bliver lettere at komme afsted til træning, hvis man er velklædt.

Læs også: 5 accessories der kan pifte din hverdagsgarderobe op

Det behøver hverken at være dyrt eller omfattende at komme i gang, eller (gen)finde gejsten til træning. Simple elementer som boksehandsker i en fin farve, funky sokker, der kan titte op over sneaker-kanten, eller en drikkedunk med fint print er nok til at pifte looket op og give det et velkomment nyt touch! What's not to like?

Se også: Ugens sunde anbefaling: Getaway til Ystad Saltsjöbad

Det kan selvfølgelig også være, at du er en inkarneret træningshaj, og har brug for at belønne dit hårde arbejde med nyt trænings-gear, der kan holde motivationshjulene i gang, og måske gøre, at du har lyst til at give den en ekstra skalle næste gang du snører løbeskoene eller ruller yogamåtten ud.

Vi har samlet vores favorit trænings-accessoires i galleriet - og måske er din nye trænings-favorit i blandt? 

Psst... I månedens ELLE-magasin kan du læse alt om de største træningstrends, den store atleisure-wear trend med cool, komfortabelt og sporty tøj, seje aktive kvinder, som Caroline Wozniacki, samt finde alle de nyeste sportbrands, du skal kende lige nu. 

Alt til træning: Disse træningsaccessories vil vi have NU!

Relaterede artikler