De 13 mest stormfulde on/off forhold i Hollywood

Foto: All Over Press

Nogle kendis-par har været sammen så længe, vi kan huske (ja, vi kigger på jer, Victoria og David Beckham!), mens andre har en hæsblæsende dating-historik, som har givet os andre en hel del at snakke om - her snakker vi selvfølgelig om de mest stormfulde forhold i Hollywoods moderne historie. 

For de mest stormfulde forhold i Hollywood går op og ned - og så op igen. Ja, de stormfulde forhold i Hollywood er faktisk ligeså naturlige som mælk i vores caffe latte grande. For hvad ville vores caffe latte være uden mælk? Og hvad ville et ægte Hollywood-par i kendisland være, uden en obligatorisk omgang ’hot ’n’ cold’'

For nyligt kom det frem, at Selena Gomez og The Weeknd endegyldigt har vendt hinanden ryggen. Det gav ekko i den digitale verden, hvor The Weeknd var hurtig til at sløjfe Selena Gomez’ omgangskreds fra sin liste af dem, han følger på Instagram – og det er uden sidestykke et helt klart tegn på, at Selena ikke længere er The Weeknds main squeeze.

Læs også: Halloween 2017: Se Kim Kardashian som Madonna - og mange flere vilde kostumer 

En af dem, der måske har en finger med i dramaet er Justin Bieber, som Selena Gomez i sandhed har haft et ubestrideligt on/off forhold med gennem det sidste årti.

Og Selena/Biebs bekendtskabet er da i særdeleshed nok også det par, som kan hive vinder-statuetten hjem, for at have det mest markante on/off forhold i Hollywood gennem tiden - men hvem er de andre nominerede?

Se med i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet en oversigt over de 13 Hollywood-par, der har fundet sammen, gået fra hinanden, for så at finde sammen igen – måske er dit yndlings-par på listen? 

De 13 mest stormfulde on/off forhold i Hollywood

Relaterede artikler