Halloween 2017: Se Kim Kardashian som Madonna – og mange flere vilde kostumer

Foto: All Over Press

Weekenden stod i Halloween-festernes tegn i Hollywood, og lige netop denne uhyggelige (og festlige) tradition har fået mange af de kendte til at hoppe i kostumer, der har været direkte skræmmende (vi kigger på dig, Josephine Skriver!). 

Og mens nogle Hollywood-celebs valgte at hoppe i skræmmende udklædninger, valgte andre at klæde sig ud som ikoniske kvinder af Hollywood og klassiske Disney-karakterer til anledningen. 

Desuden valgte supermodellen Natalia Vodianova en mere kunstnerisk tilgang til årets Halloween-kostume, og fik special-designet et kostume af Jeff Koons (kunstneren, som for nyligt også designede en eksklusiv taske- og accessories kollektion med Louis Vuitton).

Resultatet blev, at supermodellen kom udklædt som et levende kunstværk (som Jeff Koons måske hentede inspirationen til i sine tidligere ballon-lignende skulpturer).

En af de mange Hollywood-celebs, som havde ekstra travlt i weekenden var Kim Kardashian. For ikke nok med at hun var til hele tre forskellige Halloween-fester (iklædt tre forskellige kostumer naturligvis), så valgte Kim Kardashian, den ukronede dronning af Instagram og reality-tv, at nyfortolke historiens største kvindelige popstjerne, nemlig Madonna, som hun så ud til Oscar-uddelingen i 1991.

Og til Oscar-uddelingen tilbage i 1991 blev Madonna ledsaget af intet mindre end den største, ukronede konge af pop nogensinde: Michael Jackson. 

Læs også: De 15 bedste Halloween-kostumer fra Hollywood gennem tiden

Og det betød, at Madonna og Michael Jackson naturligvis også skulle følges til Halloween-fest i Los Angeles lørdag den 28. oktober, og Kim Kardashian gik derfor all in sammen med sin søster Kourtney for at genskabe de to ikoniske musikstjerner, som de så ud til prisuddelingen for godt 26 år siden.

Se Kardashian-søstrenes fortolkning anno 2017 af kongen og dronningen af pop på Kourtney Kardashians Instagram:

 

Academy Awards 1991

Et opslag delt af Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) den

29. Okt 2017 kl. 6:42 PDT

Kim og Kourtney Kardashian var naturligvis ikke de eneste Hollywood-celebs, som iklædte sig gennemførte kostumer til weekendens mange Halloween-fester.

Og er du nysgerrig efter at se, hvordan de andre Hollywood-celebs så ud til weekendens mange storslåede (og uhyggelige) fester? 

Så se med i galleriet, som viser hvordan Kaia Gerber, Karlie Kloss, Paris Hilton og mange flere så ud til årets mest skræmmende selskaber anno 2017...

Halloween: Kim Kardashian som Madonna – og mange flere vilde kostumer

 

Relaterede artikler