Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles

Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles
Foto: All Over Press

For kort tid siden kom det frem, at vores yndlingspar i Hollywood Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.

Angelina Jolie har  ansøgt om skilsmisse fra ægtemanden Brad Pitt, som hun har været gift med i to år og dannet par med siden de optog filmen Mr. and Mrs. Smith tilbage i 2004. Sammen har de seks børn; Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne og Knox. 

Angelina Jolie skulle eftersignende også have bedt om forældremyndighederne over parrets seks børn og bedt dommeren om at bevillige Brad Pitt besøgsret. 

Angelina Jolie har sat skilsmissedatoen til den 15. september 2016 og skal efter signende repræsenteres af Laura Wasser, som tidligere repræsenteret Johnny Depp i forbindelse med skilsmissen fra Amber Heard. Angelinas advokat har efterfølgende udtalt, at Angelina Jolie ikke vil udtale sig om sagen, men at hun beder til, at familien får lidt privatliv i den hårde tid.

Se også: Derfor er Angelina Jolie et stilikon

Kort tid efter at nyheden om skilsmissen kom frem, har Brad Pitt i følge People udtalt: "Jeg er meget ked af denne situation, men det der betyder mest lige nu er, at vores børn har det godt. Jeg beder derfor pressen om at give dem fred i denne svære tid" 

Det er ikke nogen hemmelighed, at Brangelina altid har været et af vores yndlingspar fra Hollywood, og Brad og Angelina vil derfor altid være et stjernepar i vores øjne.

Derfor har vi også samlet nogle af parrets smukkeste øjeblikke sammen, som du kan se i galleriet.

Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles

Relaterede artikler