SATC 20 kendisser, du har glemt var med i Sex and the City

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi elsker 'Sex and the City', og oven på den fantastiske nyhed om, at der kommer en sæson mere med vores all-time yndlings venindegruppe, har vi genset den ikoniske serie.

Hvis du endnu ikke har set traileren, så se med her, når Sarah Jessica Parker løfter sløret for den nye sæson på sin Instagram: 

Læs også: Pålidelig kilde afslører: Sex and the City vender tilbage med nye afsnit

Ikke nok med at gensynet med Miranda, Carrie, Charlotte og Samantha altid får os i godt humør, så var det også et gensyn med alle de mange kendisser, som har en mindre rolle i serien, men som vi havde glemt alt om! 

For i løbet af de seks sæsoner, hvor ’SATC' har rullet over skærmen og vi har været vidne til de fire kvinder og deres glamourøse liv, var der masser af kærester, chefer, venner og bekendte som kom og gik - og flere af de skuespillere der gæstede serien kort, var altså mere eller mindre kendte ansigter.

Læs også: Skaberne bag SATC-efterfølgeren afslører, hvordan de skriver Samantha ud

Kan du fx huske hvem, der spillede Carries politiker-kæreste eller hvilken skuespillerinde, der droppede Samantha som manager, fordi hun misbrugte hendes navn til at springe over ventelisten til den nye Birkin-taske? Og hvem var det egentlig, der gav Carrie en high-five på catwalken? 

Svar: John Slattery, Lucy Liu og Heidi klum.

... Og det er bare 3 ud af mange gæstestjerner, der har været en del af den ikoniske serie gennem tiden. 

Vi har været i arkiverne for at finde 20 af de største gæstestjerner, som har været med til at gøre 'SATC' til en af de bedst sælgende og mest omtalte serier blandt kvinder gennem tiden, men som du garanteret har glemt var med.  

Se dem alle i galleriet nedenfor... 

Gæstestjerner i Sex and the City

 

Relaterede artikler