20 kendisser, du har glemt var med i Sex and the City

Foto: All Over Press

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi elsker 'Sex and the City', og oven på den kedelige nyhed om, at der ikke kommer flere film med vores all-time yndlings venindegruppe, har vi genset den ikoniske serie.

Læs også: 11 ting, du (muligvis) ikke vidste om Sex and the City

Og ikke nok med at gensynet med Miranda, Carrie, Charlotte og Samantha altid får os i godt humør, så var det også et gensyn med alle de mange kendisser, som har en mindre rolle i serien, men som vi havde glemt alt om! 

For i løbet af de seks sæsoner, hvor ’SATC' rullede over skærmen, og vi var vidne til de fire kvinder og deres glamourøse liv, var der masser af kærester, chefer, venner og bekendte som kom og gik - og flere af de skuespillere der gæstede serien kort, var altså mere eller mindre kendte ansigter.

Læs også: Forfatteren bag SATC: Derfor valgte Carrie Mr. Big i stedet for Aidan

Kan du fx huske hvem, der spillede Carries politiker-kæreste eller hvilken skuespillerinde, der droppede Samantha som manager, fordi hun misbrugte hendes navn til at springe over ventelisten til den nye Birkin-taske? Og hvem var det egentlig, der gav Carrie en high-five på catwalken? 

Svar: John Slattery, Lucy Liu og Heidi klum.

... Og det er bare 3 ud af mange gæstestjerner, der har været en del af den ikoniske serie gennem tiden. 

via GIPHY

Vi har været i arkiverne for at finde 20 af de største gæstestjerner, som har været med til at gøre 'SATC' til en af de bedst sælgende og mest omtalte serier blandt kvinder gennem tiden, men som du garanteret har glemt var med.  

Se dem alle i galleriet nedenfor... 

Gæstestjerner i Sex and the City

Relaterede artikler