Foto: HBO Max
Film og TV

Kim Cattrall i nyt interview: Derfor vender jeg aldrig tilbage som Samantha Jones

af Christoffer Mygind Juul 5/05/2022
I et nyt interview åbner skuespilleren bag Samantha Jones for første gang op om sin holdning til det omdiskuterede reboot og Samanthas udvikling.

Selvom det for nogle var et glædeligt gensyn med Carrie og resten af slænget, da ‘And Just Like That’ løb over skærmen tidligere i år, så efterlod manglen på den bramfrie og sexpositive karakter Samantha Jones for stort et hul i historien til, at den rigtig fik fat selvom vi trofast så med det meste af vejen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I den sidste scene i den første sæson af 'And Just Like That' blev døren til et comeback for Samantha Jones efterladt på klem, da Carrie og Samantha via SMS aftaler at mødes over en cocktail, hvilket fik fans til at spekulere i, om Kim Cattrall ville genoplive rollen som Samantha, hvis serien blev fornyet med en ny sæson.

I marts blev det så offentliggjort, at 'And Just Like That' vender tilbage med anden sæson, men nyheden om, at Kim Cattralls navn ville være at finde på rollelisten til den nye sæson udeblev.

Og nu slukker skuespilleren bag Samantha Jones endegyldigt håbet for de mange fans af karakteren. I et nyt interview med magasinet Variety udtaler hun nemlig, at hun er færdig med rollen som den bramfrie forretningsdame:

"Der er stor visdom i at vide, hvornår nok er nok. Jeg ville heller ikke ødelægge, hvad serien var for mig," udtaler hun i interviewet, hvor hun også fortæller, at Samanthas karakterudvikling var et stort problem for hende.

Foto: HBO
Det er efterhånden kendt, at kemien mellem de fire skuespillere var langt fra så god, som den så ud i serien.

En stor del af ‘And Just Like That’ er nemlig baseret på manuskriptet til en tredje ‘Sex and the City’-film, der for år tilbage blev skrinlagt, og da Kim Cattrall i sin tid modtog manuskriptet, blev hun noget skuffet. Her fremgik det nemlig, at PR-dronningen ville modtage uønskede SMS-beskeder fra Mirandas søn Brady. Og det var ifølge Cattrall ikke den udvikling, hun havde håbet på for Samantha.

Hun ville hellere have set Samantha kæmpe for sin PR-virksomhed og andre mere aktuelle dilemmaer.

“Måske måtte Samantha sælge sit firma på grund af økonomiske problemer," siger Kim Cattrall i interviewet med Variety.

"2008 var hårdt. Nogle er stadig berørt af det. Hun var nødt til at sælge det til en fyr, der har en hættetrøje på, og det er det dilemma, hun har. Det var en tanke fra en af mine repræsentanter dengang, og jeg syntes, det er en god idé. Det er en konflikt. I stedet for omgang med en mindreårig dreng.”

Det er måske også derfor, at Cattrall heller aldrig har set ‘And Just Like That’. For da hun bliver spurgt til, om hun har set serien, svarer hun blankt nej.

Selvom vi stadig ærgrer os over manglen på en af vores absolutte favoritkarakterer og mener, at Samanthas frisindede attitude havde klædt ‘And Just Like That’, så giver Kim Cattralls klare svar den befriende closure, vi havde brug for.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her