Set på Instagram: New York Fashion Week

Foto: Instagram

Der er modeuge i byen, der aldrig sover... Alle de største kendisser fra Hollywood og fra hele verden deltager på den ene eller den anden måde, og det får naturligvis alle, med et kamera indenfor rækkevidde til at fange de kendte ansigter og store øjeblikke og - i nogle tilfælde - dele det med resten af verden på Instagram. 

De mest eftertragtede modeller, såsom Kendall Jenner, Gigi Hadid og Irina Shayk har gået flere store shows, men et par danske stjerneskud har også været at spotte på catwalken i New York. 

De danske modeller, Freja Beha og Frederikke Sofie har været en del af shows for henholdsvis Michael Kors og BOSS Womenswear, og har derfra også været at spotte på Instagram. 

Læs også: Se hele H&M Studio 2016 kollektionen og alle priser lige her

Mens modellerne passer deres efterstræbte jobs på catwalken, sidder skuespillere, musikere og bloggere fra hele verden på de forreste rækker og beundrer de mange nye tendenser, som de forskellige designere og modehuse præsenterer dem for. 

Psst... Er du nysgerrig på, hvordan det ser ud, og hvad de forskellige kendisser laver, når der er modeuge i the Big Apple?

I galleriet har vi samlet nogle af de mange billeder, som er blevet delt på Instagram fra New York Fashion Week de seneste par dage til dig. 

Brug pilene eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Set på Instagram: New York Fashion Week

Relaterede artikler