Se hele H&M Studio SS16 kollektionen og alle priser lige her

H&M Studio Spring/Summer 2016 kollektionen kommer på gaden den 25. februar 2016 i 200 udvalgte butikker på verdensplan, hvoraf 5 af dem er på dansk jord. 

Selvom det måske er lidt for sent at spare op, så kan det i særdeleshed godt betale sig at gøre et forsøg, for kollektionen består af en lang række utrolig fine items, som synes uundværlige i forår - og sommergarderoben. 

Boheme møder urban i en kollektion, hvor friheden, rejselysten og endeløse dage på stranden er går op i en højere enhed.  

Kollektionens materialer er en god blanding mellem silke, bomuld, hør, læder og lærred, mens de bærende farver er præget af solblegende nuancer af gul, rød, grøn, off-white, eggshell og neutrale tie-dye. 

Se også: H&M Studio Spring/Summer 2016: Få et smukig på kollektionen

Om kollektionen siger H&M's Head of Design, Pernilla Wohlfarht: 

''H&M Studio Spring/Summer 2016 er et stilfuldt eventyr. Vores pige er altid på opdagelse, hvad enten hun går i storbyens gader eller på hendes livs rejse. Hun blandet funktionalitet med femininitet, sportstøj med festlige items, og uanset hvad hun bærer, ser hun altid ubesværet ud.''

Størstedelen af H&M Studio SS16 kollektionen kan købes i Lyngby Storcenter, Galleri K, Amagertorv, Frederiksbergcentret og Århus Clemensborg, mens få items kun kan købes online. 

Gør dig selv den tjeneste at scrolle ned til galleriet, hvor du kan se hele kollektionen, samt alle priserne. 

Psst... klik eller 'swipe' dig igennem billederne. 

H&M Studio SS16

Relaterede artikler