Set på Instagram: Modellernes tatoveringer

Set på Instagram - Modellernes tatoveringer
Foto: Instagram

Det er ikke nyt, at modellerne elsker tatoveringer! Men hvis du troede, at det var ved at være pacé og umoderne, kan du godt tro om igen. Der skal være tegninger på kroppen, hvis du spørger modellerne - og gerne mange af dem. De smukke kvinders Instagram profiler er nemlig spækket med synlige tatoveringer for øjeblikket. 

Alt fra vores egen Freja Beha til topmodellerne Cara Delevingne og Erin Wasson viser i øjeblikket gladeligt deres tatoveringer frem - og det stopper ikke bare ved en enkel eller to, en af modellerne har intet mindre end 27 tatoveringer!

Læs også: Drømmer du om (endnu) en tattoo? Her er app'en, du skal have

De fleste af tatoveringerne er statement-tatoveringer eller skrifter og objekter, der for kvinderne har en helt særlig betydning og bliver brugt som minder om steder, personer eller oplevelser.  

Specielt én tatovør besøger kvinderne i øjeblikket, nemlig kendistatovøren Jon Boy Tattoo, hvis studie ligger i New York. Her har vi inden for de sidste par måneder, både kunne se modeller som Kendall Jenner, Sophia Richie og Bella Hadid aflægge visit, for at få både englevinger på anklen og ord på indersiden af underlæben.

Se også: 7 modeller, du skal holde øje med i 2017

Swipe dig igennem galleriet og se modellerne med (nogle) af de flotte udsmykninger, som de i øjeblikket flasher på Instagram. 

Set på Instagram - Modellernes tatoveringer

Tre tendenser, der definerer 2017

Relaterede artikler