Drømmer du om (endnu) en tattoo? Her er app'en, du skal have

Foto: All Over Press

Det er nærmest blevet en regel, mere end en undtagelse, at kendisser og topmodeller verden over har op til flere tatoveringer. Men det er ikke kun kendisserne, der for alvor har taget tatoveringer til sig. Det har i den grad også ramt modebranchen og resten af verden.

Portalen Tattoodo.com er på rekordtid blevet verdens største hjemmeside for tatoveringer og anslår, at intet mindre end 70 millioner mennesker alene i USA har en eller flere tatoveringer. Så hvis du allerede har en tatovering eller drømmer om at få en, er du ikke alene.

Tatoodoo.com er bl.a. ejet af Hummel-ejer Christian Stadil og tidligere landsholdsanfører, Daniel Agger, og portalen er verdens største hjemmeside for tattoo-entusiaster. For med 20 mio. månedlige gæster og partnerskaber med 100 af verdens bedste tatovører, er der for alvor gang i den digitale passion for tatoveringer på den digitale platform hver eneste dag.

Se også: ELLE guider 15 uundværlige mode-apps

Og med den nye app, som netop er blevet lanceret fra Tatoodo, kan nu få masser af inspiration til din kommende tatovering. App'en gør det muligt for brugere at samle deres inspiration til kommende tatoveringer og dele billeder af deres egne. Hent app'en her.

Foruden inspiration fra den nye tatoodo-app, er der (selvfølgelig) også masser af inspiration at hente fra de kendte damer i Hollywood - og det er hvad enten du ønsker en lille diskret tatovering som Cara Delevingne eller du går efter de større - og flere - af slagsen, som vi fx kender det fra Rihanna. 

Se et udvalg af de mest kendte tatoveringer i galleriet.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

Kendissernes tatoveringer

 

Relaterede artikler