Se hvordan stjernerne fejrede Valentines Day

Den 14. februar stod traditionen tro i kærlighedens tegn, og årets mest romantiske dag blev for alvor fejret rundt omkring i verden – og især på instagram!

Når det kommer til Valentinsdag, findes der næsten ikke noget bedre sted, at erklære sin kærlighed til den man holder allermest af end på instagram – stedet hvor alle kan se ens romantiske besked. 

Og det er de kendte vist enige i. 

For når det kommer til den søde tradition af amerikansk oprindelse, giver stjerner som Bella Hadid, Kim Kardashian og David Beckham alt, hvad de har.

Uanset om stjernerne fejrer kærligheden til hinanden, til sig selv eller til deres familie, forstår de nemlig at gøre den 14. februar til en helt speciel dag - og selvfølglig husker de at dokumentere det hele!

Læs også: Penélope Cruz: ”Det var intimiderende at skulle spille Donatella Versace”

Blomster en masse, kys på eksotiske øer, søde billeder og kærlige hilsner fyldte det populære medie hele dagen i går, og vi har fundet de sødeste og stærkeste beskeder fra de store stjerner. 

Se Josephine Skriver give et shout out til selvkærlighed, Chloé Moretz søde billede af kæresten og de andre stjerners kærlige beskeder her:

David Beckham

 

Bella Hadid

 

Kim Kardashian

 

Millie Bobbie Brown

 

Josephine Skriver

 

Gisele Bündchen

 

Chloé Moretz

 

Reese Witherspoon

 

Vanessa Hudgens

 

 

Mathilde Gøhler

 

Og sidst, men ikke mindst USAs tidligere præsident, Barack Obama...

 

 

 

Og præsidentfrue Michelle Obama #RelationshipGoals

... Vi venter stadig på Trumps kærlighedserklæring til USAs førstedame, Melania Trump. 

 

Relaterede artikler