Gigi Hadid bliver kaldt tyk - nu svarer topmodellen igen!

Foto: @gigihadid

Der er ingen tvivl om hvilken model, der har været på alles læber og domineret alle de internationale catwalks de seneste uger: den kun 20-årige topmodel og it-girl Gigi Hadid.

Selvom de fleste med glæde følger Gigi Hadid's færd på de sociale medier, hvad enten det er backstage til Tommy Hilfigers SS16-show, på catwalken for Versace eller sammen med topmodellens BFF, Kendall Jenner, så er der tilsyneladende flere mennesker ('online trolls', som de kaldes) på de sociale medier, der ikke har kunnet acceptere Gigi Hadids succes.

Se også: Derfor er Gigi Hadid pigen, som alle taler om til modeugerne

En tendens, der har resulteret i, at Gigi har oplevet flere negative kommentarer rettet mod sin person og særligt sin krop. Gigi Hadid har flere gange oplevet at blive kaldt tyk og fået kritik for at være for tyk til catwalken.

Vi er næppe de eneste, der først og fremmest tænker "Stop så" til disse mennesker, men heldigvis har Gigi Hadid nu selv taget emnet op på sin Instagram-profil. For et par dage siden postede hun nemlig et citat, der i den grad fik sat kropkritikerne på plads. 

Se også: Dagens drømmekøb... Chanel taske

I citatet giver hun på den mest ærlige og velsagte måde udtryk for, at de hårde kommentarer påvirker hende, men at hun ikke vil lade disse 'online trolls' vinde.

Hun skriver, at hun stolt af sit job, sin catwalk og krop og pointerer, at hun repræsenterer et kropsideal, som ikke tidligere var accepteret i modebranchen, men som alverdens designere, stylister og journalister støtter op om i dag. Hertil understreger hun, at hvis ikke hun havde den krop, hun har, så ville hun ikke have den karriere, som hun har i dag og afslutter derfor med ordene: "I love that I can be sexy. I'm proud of it".

Se det fulde citat fra Gigi Hadids Instagram-profil her:

Foto: @gigihadid

Opslaget har allerede fået over 284.000 likes på Gigi Hadids egen Instagram-profil, og flere modeller og kendisser har allerede vist deres støtte og delt opslaget. 

Én af dem, der har delt opslaget, er den danske topmodel Josephine Skriver, der støtter Gigis budskab med teksten "Preach girl!! You inspire me all the time! So proud of you! Huge respect and love! #alldifferentallperfect".

Se også: H&M x Balmain kampagnen er offentliggjort - se den her

Her fra ELLE-redaktionen skal der lyde et kæmpe highfive til Gigi Hadid for dette modige statement... Go Gigi!

I galleriet har vi samlet alle de højdepunkter, der indtil videre, har gjort Gigi Hadid, til dette års absolutte it-girl ved de internationale modeuger.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

Gigi Hadid - pigen alle taler om!

 

 

 

 

Relaterede artikler