Diana Kristen Stewart hylder Diana med Chanel-look på den røde løber

Foto: Mega

Fredag gik Kristen Stewart på den røde løber til Venice Film Festival i anledning af, at hendes seneste film 'Spencer' har premiere. 

I filmen spiller den 31-årige skuespillerinde prinsesse Diana, der i en skæbnesvanger weekend i december 1991 indser, at hendes ægteskab med prins Charles er endeligt kuldsejlet. 

Britiske Daily Mail bemærker, at Hollywood-stjernen helt ubevidst sender en tanke til den afdøde prinsesse, med sit rød løber-look fra Chanel.

Psst ... Diana gik aldrig i Chanel, og det var der en hjerteskærende årsag til. Læs alt om den her.

For da den tidligere 'Twilight'-stjerne stillede sig i den skarpe, italienske sol og fotografernes blitzlys, kunne man se gennem hendes silkekjole fra det franske modehus, og det sendte tankerne hen på et ikonisk foto af prinsesse Diana. 

Foto: Mega og Shutterstock/Ritzau Scanpix

Billedet, der er taget af fotograf Arthur Edwards, viser en ung Diana, da hun arbejdede som pædagogmedhjælper i London. 

Læs også: Nye billeder af Kristen Stewart som Diana har taget internettet med storm 

Hun bærer to børn i sine arme, men det, der stjæler opmærksomheden, er lyset, der skinner lige gennem hendes luftige nederdel. 

De første billeder af prins Charles' nye kæreste ramte naturligvis alle britiske avisforsider, og en 19-årig Diana fik en forsmag på livet som royal. 

"Jeg vil ikke være kendt som kæresten, der ikke havde underkjole på," skulle hun have sagt om fotoet, der gik hen og blev ikonisk. 

Læs også: 'The Crown' deler det allerførste billede af den nye Diana

Tidligere på dagen, under Venice Film Festival, var Kristen Stewart iført et andet Chanel-look - nemlig en sort tweed playsuit med gulddetaljer. Og her fik vi også det første glimt af skuespillerindens nye, jordbærblonde hår.

Foto: Mega

Den nye film 'Spencer' med Kristen Stewart i hovedrollen får premiere den 5. november. 

Læs også: Se de første sneak peek af Kristen Stewart i rollen som prinsesse Diana

Vi er evigt inspirerede af Dianas stil og væremåde, og det er vi ikke alene om. Filmbranchen har i årevis portrætteret folkets prinsesse. I galleriet herunder kan du se 13 skuespillerinder, der har spillet Diana gennem tiden.

13 skuespillerinder, der har spillet prinsesse Diana

Læs også: Her er alt, du skal vide om The Crown sæson 5

Relaterede artikler