Venice Film Festival Se de smukkeste kjoler fra den røde løber

Foto: Mega

Udover nomineringer og priser, kendisser og rød løber kan vi ikke undlade at tale om kjoler. Kjoler, der imponerer. Kjoler, der skaber reaktioner og gør os grønne af misundelse.

Læs også: Dolce & Gabbana sender postkort fra Venedig.

En kvinde, der virkelig har fået internettet til at gløde, grundet sit valg af kjole, er skuespillerinden, Penélope Cruz. Hun ankom i en overdådig Chanel couture-kjole, hvilken vi alle fortsat taler (og drømmer) om.

Under festivalen er hun mødt op på den røde løber i intet mindre end 3 Chanel-outfits. Derfor mener mange også, at Cruz er blevet synonym for det eksklusive brand, og Cruz deltog også i sit første modeshow for Chanel tilbage i 1999.

Den omtalte balkjole er fra Chanels AW21-kollektion, og Penélope Cruz faldt pladask for kjolen, da hun så den på runwayen.

Udover Cruz, har også Kirsten Dunst, Cynthia Erivo, Chloé Zhao gjort sig bemærkede på den røde løber. Sidstnævnte, da hun efter at have instrueret ’Nomadland’, tilbage i maj skrev historie, da hun som den første farvede kvinde kunne hive prisen hjem som 'Årets Instruktør'.

Læs også: Denne fine cardigan hitter overalt på Instagram.

Kamerablitz, champagne, limousiner og kjoler - endnu flere kjoler. Lad os endelig holde os til sidstnævnte.

I galleriet herunder har vi nemlig samlet nogle af de hidtil bedste looks fra den røde løber til Venice Film Festival.

Og ja, du kan være ganske rolig. Der kommer meget mere stjernedrys og drømmeoutfits de næste par dage, hvor filmfestivalen står på.

Venice Film Festival 2021

Læs også: Nye billeder af Kirsten Stewart Som prinsesse Diana har taget internettet med storm.

Relaterede artikler