Spencer Nye billeder af Kristen Stewart som Diana har taget internettet med storm

Foto: Mega

Den biografiske spillefilm 'Spencer' handler om de sidste år af ægteskabet mellem Diana, prinsesse af Wales, og Charles, prins af Wales, og er produceret af det amerikanske produktionsselskab Neon og instrueret af ’Peaky Blinders’-instruktøren Steven Knight og instruktør, Pablo Larraín.

Neon har tidligere afsløret, at det er den smukke ’Twilight’-stjerne Kristen Stewart, der skal spille prinsesse Diana i den nye film, og først var flere fans i tvivl om Stewart kunne leve op til forventningerne. Men da de første billeder af skuespillerinden i rolen som Diana blev afsløret, blev al tvivl gjort til skamme.

Læs også: 'The Crown' deler det allerførste billede af den nye Diana

Foto: Neon

Filmens omdrejningspunkt er Dianas svære valg om at lade sig skille fra Englands kommende konge, og selvom filmens tidslinje kun vil foregår over tre dage, får vi et stort indblik i, hvem den populære prinssese var. 

Nu er filmens officielle plakat offentliggjort, og den har om muligt sat vores forventninger et hak yderligere op. Den smukke plakat lægger op til en følelsesladet fortælling, og mon ikke vi skal have lommetørklæder klar, når den rammer det store lærred. 

Psst... Se også den officielle trailer til filmen længere nede.

Foto: Neon

Se traileren til 'Spencer' lige her:

'Spencer' får dansk premiere den 25. december 2021, og mens vi spændt venter på den nye film, kan du i galleriet nedenfor læse 8 sandheder, du måske ikke vidste om den kære Lady Di.

8 sandheder du ikke vidste om Lady Diana

Læs også: 8 sandheder du ikke vidste om Lady Diana 

Relaterede artikler