Afsløring 'The Crown' deler det allerførste billede af den nye Diana

Foto: Mega

Den nye sæson af ’The Crown’ har været længe undervejs, og fans har ventet i spædning på nyt om den populære serie. Du kan læse alt om den 5. sæson af 'The Crown' lige her.

Hitserien fik om muligt endnu mere opmærksomhed, da prinsesse Diana trådte ind i billedet i sæson 4.

Her blev den stilfulde prinssese spillet af det nye ansigt Emma Corrin. Hun spillede overfor Josh O’Conner som prins Charles, men i den nye sæson er der gået en årrække, og der er derfor castet et helt nyt par.

I forbindelse med, at optagelserne til den nye sæson er skudt i gang, har Netflix netop nu offentliggjort det nye royale par, og ligheden imellem virkelighedens prinsesse Diana og hendes nye serie-double er slående, og fans af serien er ellevilde.

Læs også: Sandheden om 'The Crown's sæson 4: Er det fiktion eller fakta? 

Det er den skønne australske skuespillerinde Elizabeth Debicki, vi kommer til at se på skærmen som prinsesse Diana, og 'The Affair' skuespilleren Dominic West, der kommer til at spille rollen som prins Charles. Du kan se de to nye ansigter i Instagram-postet herunder. 

Imens vi venter på den nye sæson, kan du her blive lidt klogere på serien, alle taler om. Du kan nemlig dykke ned i 20 ting, du måske ikke vidste om 'The Crown' i galleriet herunder.

20 ting du ikke vidste om The Crown

Læs også: Denne 'The Crown'-stjerne er faktisk i familie med dronning Elizabeth

Relaterede artikler