Tattoo-gate Ariana Grande bliver tilbudt millionjob på baggrund af en forkert stavet tatovering

Foto: MEGA

Intet er bekendt så skidt at det ikke er godt for noget, og det kan Ariana Grande vist i den grad skrive under på i disse dage.

’7 Rings’ er den succesfulde popsangerinde nyeste hit, og fansenes gode modtagelse af hittet skulle selvfølgelig fejres med lidt blæk i den 25-årige amerikaners krop.

Ariana valgte indersiden af sin hånd som det evige lærred for sin lille japanske hyldest til sig selv. Ariana troede, at hun fik kanji-tegnene for ’7 Rings’, men fans var hurtige til at fortælle sangerinden, at der i virkeligheden stod ’shichirin’, hvilket kan oversættes til en lille kulgrill.

Ariana Grande har således fået set en del til sin tatovør på det sidste, for den graverende fejl skulle selvfølgelig rettes et par dage senere.

Læs også: It-parret Justin Bieber og Hailey Baldwin har fået partatoveringer, og Justins er placeret i ansigtet.

’God is a Woman’-sangerinden delte dernæst planerne for den nye version af sin japanske tatovering med sine følgere på Instagram. Planen var lagt, og nu skulle den lille ups’er bare rettes med hjælp fra Ariana Grandes japansktalende veninde:

Foto: Instagram

”Hvil i fred lille kulgrill, jeg vil savne dig” skrev Ariana Grade, mens hun delte et billede af sin nye tatovering, som hun nu var overbevist om, var korrekt.

Foto: Instagram

Det blev dog ikke det sidste, vi hørte til tattoo-gaten, idet japanere stadig mente, at tatoveringen var forkert. Nu stod der, ifølge fans, ’japansk BBQ- finger”.

Men intet er bekendt så skidt at det ikke er godt for noget, og slet ikke når du er en verdenskendt sangerinde. Firmaet, LaserAway, der fjerner tatoveringer via laser var nemlig hurtige til at kontakte sangerinden med et tilbud. De tilbød Ariana at fjerne tatoveringen for hende samt at give hende ca. 10 millioner kroner.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Det eneste, Ariana skulle gøre for dem, var at deltage i en fotoskydning samt poste et månedligt opslag omkring sin oplevelse LaserAway det næste år.

Hvorvidt Ariana har takket ja til forretningsforslaget ved vi ikke, men hende manager, Scooter Braun, ved i hvert fald godt, hvad han ville gøre: ”Jeg kan ikke tale for Ariana, men hvis de er villige til at sende mig tilbuddet, ville jeg med glæde få en tatovering og få den fjernet med det samme for 10 millioner kroner”, udtalte Braun, og der tror vi nok, vi ville gøre det samme... 

 

Relaterede artikler