Mr. & Mrs. Bieber It-parret Justin Bieber og Hailey Baldwin har fået partatoveringer, og Justins er placeret i ansigtet

Foto: Ritzau/Scanpix

Nygifte Justin Bieber og Hailey Baldwin er stadig talk-of-town! Parret, der har haft en begivenhedsrig start på deres forhold og ægteskab, sørger denne gang for at vække vores nysgerrighed med partatoveringer, og vi tabte kæben, da vi hørte, hvor Justins var placeret!

Den 24-årige popkomet, der i forvejen er tætpakket med tatoveringer, har nemlig valgt at placere sin blækfyldte kærlighedserklæring til sin nye hustru i ansigtet! Justin er jo ikke lige frem fan af det stringente look for tiden, så nu tror du måske, at her er tale om en stor, supertydelig tatovering, der springer i øjnene.

Men her må vi altså skuffe dig. Faktisk er tatoveringen med på billedet herunder. Kan du spotte den?

Foto: Ritzau/Scanpix

Vi indrømmer gerne, at det kræver en ekstraskarp skærmbrille at udpege Justins meget tynde tatoveringen. Lad os zoome lidt ind.

Foto: Ritzau/Scanpix

Måske du nu kunne ane Justins nyeste skud blæk? Den er god nok – tatoveringen sidder placeret over Justin Biebers højre øjenbryn, og rygtet siger, at der står ”grace”. Celebrity-tatovøren, Keith McCurdy, har bekræftet, at han har tatoveret parret: ”Justins tatovering er i ansigtet, og den er virkelig tynd og delikat. Det er ikke en traditionel partatovering” har McCurdy udtalt.

Læs også: Hailey Baldwin ansøger om patent på navnet Hailey Bieber.

Og her går spekulationerne i forhold til Haileys tatovering selvfølgelig i gang. Vi ved endnu ikke, hvor den er placeret, eller hvad den forestiller. Men måske tatovøren Keith McCurdy allerede løftede sløret i en Instagram-story tilbage i juli 2018...

Instagram @jonboytattoo

McCurdy delte nemlig ovenstående Instagram-story af parret med teksten Style & Grace. Er vi de eneste, der nu spekulerer på, om Hailey har fået skrevet "Style"?

Hvordan ordene "grace" og "style" relaterer sig til parret, ved vi desværre ikke (endnu).

 

Relaterede artikler