Se stjernernes looks fra den røde løber til VMA 2017

Foto: All Over Press

VMA er mere kendt for at chokere udi stjernernes tøjvalg, snarere end at efterleve de seneste trends dikteret af modemagasinerne og verdens fremmeste designere. Nej, sangfuglene og performerne, der flokkes til det årlige VMA-show, der er MTV's hyldest til årets bedste musikvideoer, er nemlig ikke kun kreative og eksperimenterende med deres musikalske udtryk. De skiller sig så sandelig også ud i deres tøjvalg på den røde løber. 

Læs også: Her er første teaser på Taylor Swifts nye single

Derfor er det heller ikke til VMA, at man spotter den ene couture-perle og brusende kjoledrøm efter den anden på den røde løber. I stedet er den røde løber til VMA i langt højere grad præget af en 'anything goes'-attitude. 

Stjernene til dette års musikvideo prisfest rockede således alt fra buksedragter, suits (dem då vi en del af!) og væsentligt mere frit udsyn til hud end normalt på den røde løber. Men på trods af at der var flere eksempler på looks, der måske snarere hørte hjemme i Las Vegas end på den røde løber, så var der alligvel også et par outfit-mæssige homeruns. 

Millie Bobby Brown så eksempelsvis bedårende ud i en løs, knælang Rodarte-kjole og Victoria's Secret-modellen Adrianna Ambrosio gav 'Bal-maina'-looket anno 2015 et comeback med et skarptskåret Balmain-outfit. Men det var nu Paris Jackson og Julia Michaels, der tog priserne for aftenens looks i deres smukke Dior-kreationer.  

I galleriet nedenfor har vi samlet de bedste looks fra VMA 2017... 

De bedste rød løber looks fra VMA 2017

Relaterede artikler