Pink crush Jennifer Lopez ankommer i den mest voluminøse kjole til premieren på 'Second Act'

Foto: MEGA

Jennifer Lopez gjorde noget af en entré til premieren på sin nye film ’Second Act’ i sidste uge, hvor hun var iført den mest voluminøse, lyserøde tylkjole fra Giambattista Valli med et flere meter langt slæb.

Kjolen var faktisk så stor, at J-Lo var blevet transporteret til eventet via en bus. Den 49-årige skuespillerinde/sangerinde/danserinde lagde disse billede op af den ekstravagante kjole på sin Instagram-profil:

Og WOW siger vi bare! J-lo må have følt sig som en vaskeægte barbie-prinsesse...  

Selvom den lyserøde tylkjole uden tvivl blev aftenens helt store showstopper, så imponerede J-Lo også med sit valg af kjole til efterfesten.

Her havde stjernen valgt at iføre sig en mere dansevenlig (og sikkert mere behagelig) hvid kjole fra den libanesiske designer Elie Saab, som var forsynet med en slids, der var så høj, at ikke ret mange andre end J-Lo ville kunne bære det.

Foto: MEGA

Det er efterhånden et par år siden, at Jennifer Lopez sidst har medvirket i en film, og derfor glæder vi os meget til at få et gensyn med hende på det store lærred i ’Second Act’.

Detaljerne om filmen har været utroligt sparsomme, og derfor ved vi ikke så meget om plottet andet end, at historien kommer til at foregå i New York, hvor man følger hovedpersonen Maya (som spilles af Jennifer Lopez), der kæmper for at gøre karriere. Har den Jennifer Lopez i hovedrollen, må vi dog formode, at den er god!

Læs også: Kendall Jenner spottet i dansk design til 300 kr. 

Udover Jennifer Lopez medvirker blandt andet Vanessa Hudgens, Leah Remini og Milo Ventimiglia i den nye film.

Filmen ‘Second Act’ får premiere i de danske biografer den 17. januar 2019, og dermed er der noget at glæde sig til i de kolde og trælse vintermåneder.

Psst… Se alle de flotte billeder af den flotte lyserøde tylkjole i galleriet.

Jennifer Lopez bærer kæmpemæssig tylskjole

Relaterede artikler