Stjæl stilen Kendall Jenner er spottet i dansk design til 299 kroner

Foto: MEGA

Det er ingen hemmelighed, at 23-årige Kendall Jenner er glad for dansk design. Topmodellen er nemlig blevet spottet i klæder fra danske designere op til flere gange.

Nu har næstyngste skud på Kardashian/Jenner-stammen så kastet sin kærlighed over et nyt item fra en dansk designer, og så er det endda supertilgængeligt prismæssigt.

Kendall har nemlig forelsket sig i de klassiske blondetoppe fra Rosemunde til den nette sum af 299 kroner.

Blondetoppen med feminine detaljer er designet med en smuk blondekant omkring en rund halsudskæring, og så er den produceret i et mix af silke og bomuld, hvilket gør, at den smyger sig smukt omkring Victoria's Secret-modellens krop.

Kendall bar toppen første gang den 30. november 2018, da hun overvågede kæresten Ben Simmons' basketballkamp sammen med hans mor, Julie Simmons, i Philadelphia USA.

Men Kendall er så begejstret for den behagelige top, at hun hoppede i den igen den 16. december 2018. Her valgte hun toppen til en gå tur med sin hund i Los Angeles' gader, hvor hun mødtes med vennen, Jaden Smith.

Læs også: Kendall Jenner fejrede sin 23-års fødselsdag iført dansk design.

Kendall Jenner, der netop er blevet kåret som årets højst betalte supermodel, har alverdens midler til verdens mest eksklusive tøj, men når hun alligevel vælger en top til den overkommelige pris på 299 kroner – og endda bærer den flere gange – må det virkelig være fordi, hun er faldet for både design og pasform.

Rosemunde-toppen til 299 kroner.  Foto: Rosemunde

Rosemunde-toppen til 299 kroner. 

Det betyder heldigvis, at du nemt kan gøre Kendall kunsten efter og stjæle looket. Hvis du mangler inspiration til styling, kan du kigge på Kendall, der har båret toppen på to forskellige måder. Første gang parrede hun Rosemunde-toppen med tætsiddende bukser i plastik-look samt neongrønne stilletter. Da hun anden gang bar toppen, bestod det mere casual look af hvide støvler, lyse jeans samt en off-white cardigan.

Hvis du ikke synes, at du kan bære det neutrale farvevalg, så er der heldigvis også råd. Du kan nemlig shoppe Rosemundes klassiske blondetop i alskens farver lige HER.

Relaterede artikler