Golden Globe 2018: Her er aftenens 14 sødeste par

Foto: All Over Press
Golden Globe 2018 er netop løbet af stablen og blev afholdt på årets syvende dag som den 75. Golden Globe Awards i rækken.
 
 
Og det bød traditionen tro på et hav af smukke Hollywood-darlings i glamourøse kjole af kendte designere, smukke smil og selvfølgelig tilfredse paparazzier, der som katte bag hække stod klar til at angribe sit bytte med blitzens skarpe skær.
 
Men det var ikke kun smukke kvinder og glamourøse (sorte) kjoler, som var værd at beundre til det årlige Golden Globe, for også kærligheden fejres gang på gang, når Hollywoodparrene træder an på den røde løber.
 
Læs også: Golden Globe 2018: Se alle kjolerne fra den røde løber
 
Blandt de søde stjernepar så man igen i år Justin Timberlake og Jessica Biel, der som det smukkeste stjernepar funklede om kap med diamanterne på Miss Biels øreringe.
 
Også Nicole Kidman og Keith Urban viste sig hånd i hånd som det power-par, de er, mens en dad-to-be, nemlig komikeren Seth Meyers, stolt førte sin højgravide Alexi Ashe ned af den røde løber.
 
Vi har i galleriet nedenfor samlet 14 af de sødeste par og kærlighedsøjeblikke fra den røde løber til Golden Globe Awards 2018 til dig her!
 

De 15 sødeste par til Golden Globe 2018

 
 

Relaterede artikler