Aftenens 10 sødeste par til Golden Globes 2017

Foto: All Over Press

8. januar 2017 løb årets Golden Globe Awards løb af stablen, og det betød selvfølgelig, at den røde løber var fyldt med smukke kjoler, der glimtede om kap med hinanden. 

Men når Hollywoods A-liste samles til prisuddelinger som Golden Globes betyder det også, at alle vores yndlings Hollywood-par møder op og viser deres kærlighed frem. Og hvem kan stå for det? 

Se også: Golden Globes 2017: Her er alle kjolerne fra den røde løber

Blandt de skønne par til Golden Globes 2017 var selvfølgelig Blake Lively og Ryan Reynolds, hvis kærlighed atter tog os med storm og som endnu engang satte en tyk streg under, at de er og bliver Hollywood-parret nummer 1 lige nu.

Men også skuespillerinden Amy Adams og manden Darren Le Gallo viste deres kærlighed frem på den røde løber med et vaskeægte 'Hollywood-love-moment' (se selv i galleriet), ligesom John Legen og Chrissy Teigen og viste deres kærlighed frem - det eneste de manglede, var måske deres nyfødte datter, som uden tvivl tog prisen for sidste års sødeste celeb-baby. 

Se også: Golden Globes 2017: De 10 bedste beauty-looks

Der var også flere gravide Hollywood-stjerner at spotte på den røde løber og deres ligeså stolte dads-to-be, heriblandt Mahershala Ali, som du måske kender fra House of Cards, som står stolt og mærker på sin gravide kones mave.

Vi har samlet 10 af de sødeste par og kærlighedsøjeblikke fra den røde løber til Golden Globes 2017 til dig i galleriet!

De 10 sødeste par til Golden Globe 2017

Relaterede artikler