Grammy Awards 2019 Denne sangerinde var ”for tyk” til, at nogen ville klæde hende på til Grammy Awards 2019

Foto: MEGA

Når verdens største stjerner samles til et award-show, møder de altid op i deres stiveste puds. Eller rettere sagt: Ikke deres stiveste puds, men modehusenes.

Det er nemlig de færreste af de helt store stjerner, der rent faktisk går ud og shopper et nyt outfit. De tager derimod kontakt til et modehus og spørger: ”Vil I klæde mig på”, hvis ikke modehusene selv har spurgt: ”Må vi klæde dig på?”.

Den amerikanske sangerinde, Bebe Rexha, der ellers går under det borgerlige navn, Bleta Rexha, var nomineret ved årets Grammy Awards i hele to kategorier, nemlig ”Bedste nye kunstner” og ”Bedste country-optræden i en gruppe” for sangen Meant to Be, som hun har lavet i samarbejde med Florida Georgia Line.

Bebe Rexha.  Foto: MEGA

Bebe Rexha. 

I den forbindelse skulle den 29-årige amerikanske sangerinde naturligvis finde sig et spot on look til den røde løber, men det blev ikke så let for Bebe, som man ellers skulle tro.

Få uger inden Grammy Award-showet delte sangerinden en video på sin Instagram-profil, hvor hun forklarede, at alle de modehuse, som hendes team havde kontaktet, havde takket nej til at klæde hende på, fordi hun var ”for tyk”.

Bebe Rexha forklarer i videoen, at hun er en ganske almindelig størrelse 38, og hvis modehusene ikke vil klæde en kvinde på i hendes størrelse, så er hun slet ikke interesseret i dem alligevel. Hun udtrykker også sin frustration over, at modehusene indirekte siger, at kvinder, der ikke passer en størrelse 34, ikke er smukke og ikke kan bære deres kjoler.

Bebe Rexha slutter dog af med at skrive, at hende og hendes bagdel i størrelse 38 selvfølgelig stadig skal til The Grammys.

Læs også: Lady Gaga dedikerede sin takketale ved Grammy Awards 2019 til et meget personligt emne.

Og det kom Bebe Rexha da også. Grammy Awards vandt hun ingen af, for i kategorien "Bedste nye kunstner" måtte hun se sig slået af den 23-årige britiske sangerinde, Dua Lipa, ligesom Dan + Shay vandt ”Bedste country-optræden i en gruppe” med nummeret Tequila.

Til gengæld stjal Bebe rampelyset i sin specialdesignede røde tylkjole af mærket, Monsoori.

Bebe Rexha i Monsoori ved Grammy Awards 2019.  Foto: MEGA

Bebe Rexha i Monsoori ved Grammy Awards 2019. 

Bebe Rexha lignede en sand Disney-prinsesse, og vi tror da også, at hun selv var temmelig tilfreds med det endelige look.

Under Grammy Award-showet havde den 29-årige blondine nemlig et lille budskab, som hun gerne ville give videre til de designere, der havde kaldt hende ”for tyk”. Se Bebe Rexhas spydige kommentar i klippet herunder:

Bebe var naturligvis ikke den eneste sangerinde, der mødte op på den røde løber i det helt store skrud ved Grammy Awards 2019.

I galleriet herunder har vi samlet alle de smukkeste kjoler fra aftenen:

De flotteste kjoler på den røde løber til Grammy Awards 2019

Relaterede artikler