ELLE Style Awards 2017 Årets værtinder er…

Annonce
Foto: Lasse Bak Mejlvang / Print design: Cecilie Elisabeth Rudolph

Lige om lidt er det igen tid til at ELLE inviterer til Danmarks største og smukkeste modefest, og for femte år i træk slår dørene op til ELLE Style Awards. Og når champagnepropperne springer og lysene tændes d. 23. maj 2017 i DR Koncerthuset, er det den skønne sangerinde, Oh Land, og den sprudlende TV-vært, Signe Lindkvist, der står på scenen og byder velkommen til aftenens storslåede show, der hylder dansk mode.

De to talentfulde kvinder er begge to vant til at skabe magi foran et publikum, og vi lover, at der bliver festlig magi for alle pengene, når de to værtinder skal stå side om side på en scene til modebranchens vigtigste prisuddeling. Temaet for årets ELLE Style Awards er nemlig en forførende affære i gennemført Cabaret-stil - og det er et tema, der er som skræddersyet til de to karakterfulde og stærke kvinder, der skal sørge for den festlige stemning fra scenen gennem hele showet.

ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal, der er moderen til dansk ELLE Style Awards og er inde over alle detaljer i planlægningen af årets modefest, er naturligvis stolt af at præsentere Oh Land og Signe Lindkvist frem som værtinder:

”ELLE Style Awards 2017 er naturligvis først og fremmest en fejring og hyldest af modebranchen, men det er også en festaften, hvor alle sejl er sat for at skabe en magisk, eventyrlig og uforglemmelig aften. Og udover at finde de helt rigtige vindere er vores ypperste opgave at få alle vores gæster til at føle sig ekstremt godt tilpas. Og jeg er slet ikke i tvivl om at Oh Land og Signe Lindkvist er det perfekte match i forhold til at løfte den opgave. Det er to stærke kvinder, der elsker at underholde, har glimt i øjet og ikke mindst med en stor kærlighed til mode,” siger Cecilie Ingdal.

KØB DIN BILLET TIL ELLE STYLE AWARDS 2017 HER

Det bliver første gang at Oh Land, der bestemt er scenevant og lever af at tryllebinde sit publikum med sin smukke stemme og sine lyriske tekster, skal stå på en scene som værtinde for et show. Derfor har det været et must for verdensstjernen at få den trænede 'cirkus-hest' Signe Lindkvist med sig ved sin side:

”Da jeg blev spurgt om at være vært, så var det helt klart: Det skal være sammen med Signe, for jeg ville ikke synes, det var lige så sjovt at stå og gøre det alene. For mig er det altid sjovest at sparre med andre. Og selv om jeg elsker at skrive en sang alene, og selv om jeg godt kan spille på alle mulige instrumenter, så gider jeg ikke stå og spille det hele selv. Man søger legekammerater, som også tager legen seriøst, og til ELLE Style Awards vil vi prøve at skabe den samme følelse, storhed og poesi, som man kan opleve til et vellykket modeshow som f.eks. Chanel,” siger Oh-Land.

Signe Lindkvist er derimod helt hjemme i det, der er forbundet med værtinderollen – og også i den produktion, der ligger bag hele ELLE Style Awards, hvor hun i flere år har været en undværlig karakter bag kulissen. Men nu træder hun frem i rampelyset på scenen den 23. maj, og det glæder hun sig til!:

”Om jeg laver fjernsyn eller cirkus eller – som jeg gør nu – primært shows, så synes jeg egentlig ikke, at mit arbejde har ændret sig, fordi jeg føler jo bare, at jeg leger. Det er et spørgsmål om at skabe tableauer og magi. At skabe et moment, hvor fjerene står stille i luften, og man alle sammen tænker – Ååårh,” siger Signe Lindkvist.

Og vi glæder os til at sige Ååårh! mange gange den 23. maj, når ELLE Style Awards løber af stablen og hyldes ind i 1930’ernes kulørte og løsslupne Cabaret-stemning, med en overflod af fjer, farvestrålende tøj, musik – og mode! – med klare referencer til det fantastiske Moulin Rouge univers og filmen ”Cabaret”, som vi allerede er i fuld gang med at gense for at fuldende inspirationen! Desuden har den fantastisk talentfulde printdesigner, Cecilie Elisabeth Rudolph skabt et helt unikt print til årets ELLE Style Awards, som kommer til at pryde alt fra løberen til invitationer og program. Printet er på en og samme tid legende, moderne og nyt og emmer samtidig af vaskeægte Caberet-stemning – og så er det ekstremt ”ELLE”. Derfor er printet meget nærliggende blevet døbt ”CabarELLE”, og vi kan næsten ikke vente til øjeblikket, hvor vi kan tage billeder af vores fest-stiletter på det smukke print til ELLE Style Awards 2017.

Forkæl din veninde med en magisk aften i modens tegn til ELLE Style Awards 2017. Køb billetter her!

Udover at afspejle mig og en del af mit designunivers, var det også utroligt vigtigt for mig, at ELLE’s visuelle univers kom til udtryk i printet. Jeg synes helt bestemt, at jeg har formået at integrere mit farverige og eksperimenterende univers med ELLE’s ultra feminine og stringente univers i deres lyserøde nuancer – og dermed skabe et harmonisk og velafbalanceret print,” siger Cecilie Elisabeth Rudolph om printet, der rummer massevis af organiske strudsefjer, vifter, og svungne, farvede og florlette flermotiver og palmeblade.

Til ELLE Style Awards 2017 vil der blive uddelt priser inden for følgende kategorier: Årets Model, Årets Stylist, Årets Hårartist, Årets Makeupartist, Årets Mode- og Beautyfotograf, Årets Internationale Modehus,Årets Designer, Årets Brand, Årets Smykkekollektion, Årets Stilikon, Årets CSR-pris, Årets Charity Pris, Årets Uundgåelige, Årets Accessorybrand, Årets modeformidler, årets Powerpris, ELLEPrisen.

Læs også: Et gensyn med ELLE Style Awards vinderne fra 2017

Hovedsponsorerne til ELLE Style Awards 2017 er L’Oréal Paris og Profil Optik. L’Oreal Paris står for hår og makeup-looks på modeshows til selve award-showet og er vært for en VIP-lounge i Magasin, hvor udvalgte kendisser og ELLE-redaktionen vil blive stylet af make-up artister fra L’Oreal Paris.

Georg Jensen, der har en lang tradition for at støtte og hylde talentfulde designere, står igen i år bag ELLE Style Award-statuetten. Desuden er H&M, Kildevæld, Moët & Chandon Champagne, Røde Kors, Fredericia Furniture, Magasin, Audi og Ege Tæpper også sponsorer til årets ELLE Style Awards.

Hele ELLE-redaktionen glæder sig ubeskriveligt meget til, at kalenderen siger den 23. maj 2017, og vi lover, at alle fjer er stukket til en uforglemmelig aften med masser af stemningsfulde overraskelser.

Hvis du selv kunne tænke dig at komme med til årets mest magiske modefest, kan du købe billetter til både dig og dine veninder - køb din billet til ELLE Style Awards 2017 her.

OBS! Billetprisen ligger fra 100 kr. til 530 kr. og inkluderer velkomstdrink, show, efterfest og goodiebag.

KØB DIN BILLET TIL ELLE STYLE AWARDS 2017 HER

Credits på Signe Lindkvists outfit:
 
Kjole, By Malene Birger, 3.599 kr. 
Øreringe i 18kt. guld, Rebekka Notkin, 42.000 kr.
 
Credits på Oh Lands outfit:
 
Skjorte, 5.129 kr., Prada
Chiffon jakke med pailletter og fjer, 21.929 kr., Prada
Chiffon bukser med pailletter og fjer, 17.469 kr., Prada
Øreringe i 18kt. guld og diamanter, Rebekka Notkin, 94.000 kr.
 
Alle fjer er fra Båndsalonen.
 
Print design: Cecilie Elisabeth Rudolph

#ELLEstyleawardsdk

Relaterede artikler