ELLE Style Awards 2016: Her er alle vinderne!

Annonce

Der manglede ikke noget, da årets modefest, ELLE Style Awards 2016, blev skudt i gang for et par timer siden. 

Den brogede flok af skabere, formidlere, personligheder og - ikke mindst - store talenter, som alle var mødt op for at hylde og fejre den danske modebranche i sig selv, som helhed, men også for at hylde dens førende talenter. 

Vi har, i aften, fyldet et hav af talenter i den danske modeindustri. Alt lige fra brands og modehuse til stilikoner, personligheder og modeller, samt fotografer og hår - og makeupartister, som alle har valgt at donere deres tid og kræfter på at skabe, udvikle og formidle moden ud fra bedste evne og intuition.

Læs også: Mark Tan designer H2O-strømper til velgørenhed

16 eftertragtede og prestigefyldige priser blev, i løbet af aftenen, uddelt til en masse glade og overvældede vindere, som af den ene eller den anden grund, har sat så personligt og gennemført et præg på den danske modeverden, at de fortjente en hyldest ud over det sædvanlige. 

Nu vil vi ikke trække spændingen længere! Skynd dig ned i galleriet, hvor vi har samlet alle vinderne fra ELLE Style Awards 2016 til dig. 

Du kan både se vinderne og dem, der var presentere til de enkelte priser på vinderbillederne i galleriet. 

Psst... Klik eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Georg Jensen og L’Oréal Paris er hovedsponsorer til ELLE Style Awards 2016. Georg Jensen, der har en lang tradition for at støtte og hylde talentfulde designere, står desuden bag den nye statuette til prisuddelingen. L’Oreal Paris stod for hår og makeup looks på modeshows og var vært for en VIP-lounge på Hotel Crowne Plaza, hvor udvalgte kendisser og ELLE-redaktionen blev stylet af L’Oreal Paris. Følgende virksomheder er også sponsorer af ELLE Style Awards 2016: Air France, Magasin, Ford, Moët, Egekilde, Fredericia Furniture, Helene Blanche fra Tapet Cafe, blomsterdesigner Annette von Einem, Egetæpper, Tommi’s Burger Joint, 360 grader catering og Vesterkopi.

ELLE Style Awards 2016: Her er alle vinderne!

Relaterede artikler