ELLE Style Awards 2015: Nominerede til 'Årets makeupartist'

ELLE Style Awards

Her på ELLE.dk kan vi nu afsløre hvem de tre dygtige makeupartister, som er nomineret i kategorien 'Årets makeupartist' til ELLE Style Awards 2015 den 4. maj, er.

Kategorien fokuserer på danske makeupartister, der udviser stor ekspertise inden for fagets håndværk og samtidig tør eksperimentere og udfordre det kunstneriske udtryk. De nominerede har udmærket sig i 2014 ved styling af mode- og beautyserier, modeshows, kampagner eller lignende.

Se også: Her er alle de nominerede til ELLE Style Awards 2015

De tre nominerede i kategorien 'Årets danske makeupartist' er:

Marie Thomsen: Marie Thomsen er omstillingsparat og arbejder hårdt for det. Hun har sans for det lækre og holder sig til den mere simple men smukke makeup – dog ikke uden kant.

Anne Staunsager: Hun kan lege farvelade som ingen andre, og så har Anne Staunsager branchens måske sikreste hånd, et meget kreativt hoved samt et temperament, der sikrer perfektion. Anne Staunsager var også nomineret i kategorien i 2013 og 2014.

Sine Ginsborg: Hun har på ingen måde hvilet på laurbærrene, siden hun sidste år vandt prisen som Årets makeupartist til ELLE Style Awards. Sine Ginsborg sikrer til enhver tid kvaliteten i looket og er ikke bange for at videregive sin erfaring. Og så er hun overraskende modig og altid stilsikker.

Husk at købe det næste nummer ELLE, der er på gaden fra den 30. marts. Her kan du nemlig se masser af smuk makeup fra de tre nominerede - blandt andet i magasinets beautyserie, hvor der er skruet helt op for de smukke farver og masser af glimmer!

Hvis du selv kunne tænke dig at komme med til årets modefest, kan du stadig nå at købe billetter til både dig selv og dine veninder - køb din billet til ELLE Style Awards 2015 her.

Ønsker du at gøre aftenen (endnu mere!) uforglemmelig, kan du gå 'all-in' med VIP-billetter, der både inkluderer treretters middag på Brasserie Storm på Hotel Crowne Plaza, transport til DR Koncerthuset, velkomstdrink, show, afterparty og goodiebags - køb VIP billetter her.

Se noget af de tre makeupartisters smukke, smukke arbejde i galleriet.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

ELLE Style Awards 2015: Nominerede til 'Årets makeupartist'