Mød Danmarks største stilikon Pernille Teisbæk til ELLE & Dig

I samarbejde med ELLE & Digs partnere.

Vi gentager succesen fra sidste år og afholder vores store læserevent 'ELLE & Dig' i København den 30. oktober og i Aarhus den 6. november, og et af de højdepunkter, du skal glæde dig særligt til på dagen, er at møde Danmarks største blogger, stilikon og mode entreprenør, Pernille Teisbæk.

Pernille Teisbæk er aktuel med bogen 'Dress Scandinavian', som udkommer den 28. oktober 2016 og til ELLE & Dig i både København og Aarhus kan du møde Pernille Teisbæk, som med udgangpsunkt i sin nye bog, vil holde et oplæg om skandinavisk stil.

Læs også: Pernille Teisbæk: "Han var ikke i tvivl, og det var jeg heller ikke"

KØB BILLET TIL ELLE & DIG HER

Med et “less is more”-mantra vil Pernille Teisbæk guide dig til de helt fundamentale items og styles i skandinavisk mode, og guide til hvordan du let kan få den chikke scandinavian casualness ind i dit eget garderobeskab.  

Det vil selvfølgelig også være muligt at købe Pernille Teisbæks bog til 'ELLE & Dig', og hvis du køber bogen, kan du også få den signeret af Pernille.

VIl du med til ELLE & Dig i København den 30. oktober eller i Aarhus den 6. november og møde Pernille Teisbæk, og har du endnu ikke købt din billet? 

KØB BILLET TIL ELLE & DIG HER

Billetten koster 450 kroner (+ gebyr), og udover at møde Pernille Teisbæk kan du glæde dig til spændende oplæg indenfor mode, skønhed og sundhed samtidig med, at du kan møde ELLE-redaktionen.

Dertil vil der være masser af lækker forplejning under hele dagen, ligesom du kan glæde dig til masser af shopping fra brands som Mac, Oh! By Kopenhagen Fur, Zalando, Beauté Pacifique, Purely Professional, Ellos Bolig, Ghd & Urtekram.

... Og så vil der selvfølgelig være en skøn goodiebag til en værdi af mindst 1000 kroner til alle, der deltager.

Juletiden er så sød, men kan også være dyr! Shop med en rabatkode til Zalando og spar penge. –Find din rabatkode her rabatkoder zalando