ELLE & Dig: Bliv opdateret på efterårets største skønhedstrends

ELLE & Dig: Kom med og bliv opdateret på efterårets største modetrends

I samarbejde med 'ELLE & Dig's partnere:

Har du fået sikret dig en billet til vores store læserevent, ELLE & Dig, som løber af stablen i København den 30. oktober 2016 på AC Hotel Bella Sky og i Aarhus d. 6. november 2016 på Comwell Aarhus?

ELLE & Dig er et eksklusivt event, hvor du kan opleve ELLE-redaktionen helt tæt på og få de bedste tips indenfor både mode, skønhed og sundhed.

KØB BILLET TIL ELLE & DIG HER

På skønhedsfronten kan du blandt andet glæde dig til at møde ELLEs Fashion & Beauty Director, Anne P., som vil være værtinde for dagens skønhedssession og vil guide alle vores gæster indenfor blandt andet hudpleje og makeup.

Som en del af den beautysession, som ELLEs Anne P. er vært for på dagen, vil man også kunne opleve nyheder og trends fra MAC Cosmetics, Zarkoperfume, Purely Professional og Beauté Pacific.

Se også: Kom med til ELLE & Dig og bliv opdateret på efterårets største modetrends

Derudover kan du glæde dig til at møde ghd, der vil stå klar med et professionelt team, som vil guide og give masser af til hår og hårstyling samt hvilke produkter, du skal bruge for at opnå de bedste resultater. 

Udover en masse tips, råd og guides indenfor mode, skønhed, sundhed og livsstil, er der selvfølgelig også en lækker goodiebag til alle de læsere, der deltager i 'ELLE & Dig'.

KØB BILLET TIL ELLE & DIG HER

I galleriet har vi samlet alle de beautymærker, du kan glæde dig til at møde til ELLE & Dig i enten København den 30. oktober eller i Aarhus den 6. november. 

ELLE & Dig: Bliv opdateret på efterårets største skønhedstrends

Relaterede artikler