Interiør

Frederik og Manne fra Nybyggerne: ''Vores indsats bar frugt''

af Celina Bengtsson 17/03/2016
Vores to yndlings nybyggere skal snart slå det afgørende slag i kampen om drømmehuset i TV2-programmet, ''Nybyggerne''. Vi har talt med det passionerede par, Frederik og Manne, der, trods hårde kampe og knuste drømme, stadig kæmper for at blive det vindende par, der kan flytte ind i deres helt eget, nybyggede drømmehus.

Du er sikkert stødt på det søde og passionerede homoseksuelle par, Frederik og Manne, i TV2s byggeprogram, Nybyggerne.

De to københavnere ser potentiale i næsten alt, og har meldt sig til programmet med den simple intention at designe, bygge og skabe deres eget drømmehus. Frederik går på Arkitektskolen på Holmen og Manne studerer Visuel Kommunikation på Designskolen. Til sammen udgør de to et byggeteam, som, ifølge dem selv er godt, fordi de har en fælles passion for det, de laver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nybyggerne er et af de danske TV-programmer med den største præmie nogensinde. Præmien, som programmets fire par kæmper om, er nemlig intet mindre end det hus i Nordsjælland, de selv har bygget, til en værdi af 3,4 mio., hjem.

På trods af, at Frederik og Manne løb ind i noget modgang og, for en kort stund, mistede håbet, da de skulle bygge badeværelse i afsnit 2, skete der dog lidt af et mirakel, der gav de to passionerede nybyggere fornyet håb og energi i kampen om deres drømmehus. Frederik og Manne har, gennem hele sæsonen, været suverænt det hold, der bruger flest penge på de forskellige rum. Men, i de hidtil syv programmer, har de hevet to sejre hjem, nemlig badeværelset i afnit 2 og køkkenet i afsnit 4, hvilket har givet dem to gange 20.000 kr. ekstra at bygge for.

Læs også: 4-årige Harper Beckham springer ud som tøjdesigner

ELLE har mødt det passionerede og nybygger-par til en snak om deres stil, overvejelser og oplevelser gennem programmet. Læs med her ...

Hvorfor meldte I jer til ’Nybyggerne’?

For at få muligheden for at bygge vores eget drømmehus! Hvor ofte får man lige muligheden for det? For os er det at tænke i rum og indretning en af vores store passioner. Vi går tit gennem byen og ’indretter’ byrummet med øjnene. Vi kan bruge megen tid på, at snakke om gode funktionelle løsninger og vi elsker det. Vi ser potentiale i alt og fik blod på tanden, da vi så at ’Nybyggerne’ søgte deltagere.

Hvordan vil I beskrive jeres boligstil?

Vi har ikke én bestemt boligstil, men vi tænker altid i helhed og sammenhæng med den kontekst vi er i. Da vi gik i gang med nybyggerprojektet, skabte vi et koncept, som vi mente passede perfekt til huset. Vi lod os inspirere af vores rejse sammen i Spanien og af spaniernes indretningsstil og sans for ’uderum’. Vi har prøvet at inddrage ’uderummet’ i vores måde at tænke ’inderum’ i vores nybyggerhus.

Hvilke overvejelser gjorde I jer omkring indretningen af de forskellige rum – havde I en færdig ”plan” over hele huset, inden I gik i gang?

Vi startede med at ændre planløsningen fuldstændigt, så vi fik et gennemlyst og orangeriinspireret hus. På den måde kunne vi skabe ét stort åbent og gennemlyst køkkenalrum og stue i ét, med udgang direkte til haven.

Vi flyttede køkkenet til den anden ende af rummet for skabe en samlet kerne og vi inddrog et af værelserne for at få et optimalt lysindfald fra øst og vest. Det er nu dét rum, vi er allermest glade for.

Hvorfor er I et godt team?

Fordi vi har en fælles passion for det indretning, arkitektur og design. Vi er begge arbejdsomme og vi finder hver vores rolle, så resultatet bliver så stærkt som muligt.

Hvilken oplevelse fra ’Nybyggerne’ står klarest i jeres erindring indtil videre?

For os begge står erindringen meget klar, når der stod et rum færdigt. Vores indsats bar frugt og vores drømme og idéer blev til realitet. Det var meget tilfredsstillende.

Se med i galleriet, hvor vi har samlet en række billeder af nogle af rummene i Frederik og Mannes lækre nybygger-bolig.

Psst... Om Frederik og Manne løber med sejren og kan flytte ind i deres nybyggede drømmehus, kan du finde ud af onsdag d. 23. og d. 30. marts 2016 hvor de to sidste afsnit sendes kl 20.00 på TV2.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her